Libnet.ro
UNICEF

20:31

Tribunalul Bucuresti a revocat solicitarea de extradare a Elenei Udrea din Costa Rica. Decizia nu este definitiva

Adevărul Adevărul,
Tribunalul Bucuresti a revocat solicitarea de extradare a Elenei Udrea din Costa Rica. Decizia nu este definitiva

Tribunalul Bucuresti a revocat vineri solicitarea de extradare a Elenei Udrea din Costa Rica. Solutia poate fi contestata de Ministerul Justitiei in 24 de ore. continuă pe Adevărul

Tribunalul Bucuresti a anulat solicitarea de extradare a Elenei Udrea din Costa Rica. Decizia nu este definitiva

Tribunalul Bucuresti a revocat vineri solicitarea de extradare a Elenei Udrea din Costa Rica. Solutia poate fi contestata de Ministerul Justitiei in 24 de ore.

Tribunalul Bucuresti a anulat solicitarea de extradare a Elenei Udrea si a Alinei Bica din Costa Rica. Decizia nu este definitiva

Tribunalul Bucuresti a revocat vineri solicitarea de extradare pentru Elena Udrea si Alina Bica din Costa Rica. Solutia poate fi contestata de Ministerul Justitiei in 24 de ore.

Tribunalul Bucuresti a revocat cererile de extradare pentru Udrea si Bica

Magistratii Tribunalului Bucuresti au revocat, vineri, solicitarea de extradare pentru Elena Udrea si Alina Bica din Costa Rica, in urma deciziei inaltei Curti de Casatie si Justitie iCCJ) de suspendare a executarii pedepsei, au precizat pentru Mediafax reprezentantii Tribunalului.

Tribunalul Bucuresti a decis: Solicitarea de extradare a Elenei Udrea si Alinei Bica din Costa Rica, revocata

Cererea de extradare a Elenei Udrea si a Alinei Bica din Costa Rica a fost revocata de Tribunalul Bucuresti. Decizia, care este una in prima instanta, a fost luata dupa hotararea inaltei Curti de Casatie.

Avocatul Elenei Udrea, apel catre Anca Jurma: Norma procedurala prevede un termen de 24 de ore in interiorul caruia procurorul poate contesta aceasta hotarare

Avocatul Elenei Udrea, Veronel Radulescu, a facut un apel la ministrul Justitiei, Tudorel Toader sa trimita in regim de urgenta autoritatilor din Costa documentele in cazul Elenei Udrea. Din punctul.

Decizia care ar putea-o scapa pe Udrea: ce-a facut Tribunalul Bucuresti

Elena Udrea si Alina Bica sunt in Costa Rica, dar pentru ambele a existat o solicitare de extradare pentru a fi judecate in Romania. Tribunalul Bucuresti a revocat pe 21 decembrie solicitarea de extradare a Elenei Udrea si a Alinei Bica din Costa Rica. Totusi, decizia nu e definitiva, iar solutia poate fi contestata de [] .

Cererile de extradare ale Elenei Udrea si Alinei Bica au fost revocate

Cererea de extradare a Elenei Udrea a fost revocata. Stire in curs .

Instanta suprema suspenda executarea pedepsei si n cazul Elenei Udrea. Ea va fi pusa n libertate

Instanta suprema a decis, joi, suspendarea executarii pedepsei in cazul fostului ministru Elena Udrea in dosarul Gala Bute si eliberarea acesteia pana la solutionarea efectiva a contestatiei, anunta avocatul Veronel Radulescu, anunta Mediafax. Procedura de eliberare in cazul Elenei Udrea: Ministerul Justitiei trebuie sa comunice decizia in Costa Rica.

Curtea Suprema ar putea decide astazi eliberarea Elenei Udrea

Magistratii de la Curtea Supremaau preschimbat termenul la care se va judeca contestatia in anulare formulata de Elena Udrea, urmand ca sedinta de judecata sa aiba loc astazi, la ora 15. 00, dupa ce initial amanasera pentru 28 ianuarie. Astfel, exista posibilitatea ca judecatorii sa dispuna, la fel ca in cazul Alinei Bica, suspendarea executarii pedepsei si eliberarea Elenei Udrea pana la solutionarea efectiva a contestatiei.

Tudorel Toader, reactie in cazul eliberarii Elenei Udrea: La Ministerul Justitiei nu am primit nimic

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a vorbit, vineri, despre decizia de eliberare aAlinei Bica si a Elenei Udrea. Ministrul spune ca ca iCCJ trebuie sa trimita la Ministerul Justitiei hotararea de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )