Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tribunalul Cluj: Monica Iacob Ridzi iese miercuri din inchisoare

Hotnews Hotnews,
 Tribunalul Cluj: Monica Iacob Ridzi iese miercuri din inchisoare

Fostul ministru al Tineretului Monica Iacob Ridzi, incarcerat la Gherla pentru fapte de coruptie, iese miercuri din inchisoare, anticipat, anunta Actual de Cluj. continuă pe Hotnews

Decizia privind liberarea conditionata a fostului ministru al Tineretului si Sportului Monica Iacob Ridzi, asteptata miercuri

Fostul ministru al Tineretului si Sportului Monica Iacob Ridzi, care a executat doi ani si opt luni din pedeapsa de cinci ani de inchisoare pentru abuz in serviciu, afla miercuri daca va fi pusa in libertate. Tribunalul Cluj urmeaza sa se pronunte asupra contestatiei la decizia Judecatoriei Gherla privind liberarea conditionata a fostului ministru, scrie news. ro.

Zi decisiva pentru Monica Iacob Ridzi. Tribunalul decide asupra cererii de liberare

Tribunalul Cluj se va pronunta, miercuri, asupra cererii de liberare conditionata depusa de Monica Iacob Ridzi si aprobata in prima instanta.

Monica Iacob Ridzi a fost pusa in libertate. Fostul ministru a executat doi ani si opt luni din cei cinci ani de inchisoare primiti in dosarul DNA

Tribunalul a decis eliberarea din detentie a fostului ministru Monica Iacob Ridzi, dupa ce a executat doi ani si opt luni din pedeapsa de cinci ani de inchisoare pentru abuz in serviciu. Fostul ministru al Tineretului si Sportului va parasi chiar astazi Penitenciarul Gherla, unde este incarcerata.

Monica Iacob-Ridzi, eliberata conditionat

Fostul ministru al Tineretului si Sportului, Monica Iacob Ridzi, va fi eliberata conditionat din Penitenciarul Gherla, dupa ce a stat aproape trei ani in spatele gratiilor. Decizia Tribunalului Cluj este definitiva.

Monica Iacob Ridzi va fi ELIBERATA conditionat

Fostul ministru al Tineretului si Sportului Monica Iacob Ridzi va fi eliberata conditionat. Decizia judecatorilor Tribunalului Cluj este definitiva. Ridzi a executat doi ani si opt luni din pedeapsa de cinci.

Fostul ministru al Tineretului si Sportului Monica Iacob Ridzi ar putea fi liberata conditionat

Decizia privind liberarea conditionata a fostului ministru al Tineretului si Sportului Monica Iacob Ridzi este asteptata miercuri. Ridzi a executat doi ani si opt luni din pedeapsa de cinci ani de inchisoare pentru abuz in serviciu.

Monica Iacob Ridzi a fost pusa in libertate: Este o decizie corecta si asteptata

Fostul ministru al Tineretului si Sportului Monica Iacob Ridzi - in cazul careia instanta a decis definitiv eliberarea conditionata - a fost pusa in libertate, miercuri seara, ea afirmand ca.

Monica Iacob Ridzi ar putea fi eliberata in cursul zilei de miercuri

Monica Iacob Ridzi ar putea fi, de azi din nou un om liber. Dupa aproape trei ani petrecuti in spatele gratiilor, judecatorii clujeni decid daca fostul ministrul al Tineretului si Sportului poate fi eliberat.

Monica Iacob Ridzi a fost pusa in libertate

Fostul ministru al Tineretului si Sportului, Monica Iacob Ridzi, a fost pusa in libertate, in aceasta seara, ea afirmand ca decizia magistratilor este una corecta si asteptata.

Monica Iacob Ridzi va fi eliberata conditionat. Judecatorii au respins contestatia procurorilor

Update: Monica Iacob Ridzi va fi eliberata conditionat. Judecatorii au respins contestatia procurorilor. in cateva ore, fostul ministru al Tineretului si Sportului va iesi din spatele.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )