Libnet.ro
UNICEF

07:30

Untold 2016: Hardwell, cel mai bun DJ din lume, si Afrojack, pe scena festivalului de la Cluj-Napoca

Adevărul Adevărul,
Untold 2016: Hardwell, cel mai bun DJ din lume, si Afrojack, pe scena festivalului de la Cluj-Napoca

Untold 2016. Cel mai bun DJ din lume, Hardwell, dar si Afrojack, castigator al unui premiu Grammy, vor concerta in luna august a acestui an pe scena Festivalului Untold de la Cluj-Napoca, anunta Mediafax. continuă pe Adevărul

Scriitorul Mario Vargas Llosa va inmana Premiul Goya pentru cel mai bun scenariu

Mario Vargas Llosa 79 de ani), laureatul Premiului Nobel pentru literatura, in 2010, va oferi trofeul pentru cel mai bun scenariu la cea de-a XXX-a Gala a Premiilor Goya, care va avea loc pe 6 februarie, la Madrid. Actorii Penelope Cruz, Juliette Binoche si Tim Robbins se afla printre nominalizatii premiilor acordate de Academia de Arte si Stiinte Cinematografice din Spania.

Un tanar din Ardeal a creat cel mai bun lucru inventat de la penicilina incoace

IMedicare, softul creat de Flaviu Simihaian, un tanar de 26 de ani din Nasaud, este folosit de peste 1. 000 de farmacii americane si aduce venituri de un milion de dolari dupa doar un an de la lansare scrie.

Atentate teroriste la Paris. Obiectivul turistic cel mai afectat din capitala franceza

Aproximativ 7 milioane de persoane, din care 80% cetateni straini, au vizitat Turnul Eiffel in 2015, cu aproape 2,5% mai putini turisti fata de perioada similara a anului 2014, una din cauze fiind producerea.

Studiu: 2015, cel mai violent an din istoria moderna pentru crestinii din intreaga lume

Anul 2015 a fost cel mai violent an din istoria moderna pentru crestinii din intreaga lume, potrivit unui raport Open Doors, preluat de site-ul Basilica, potrivit Agerpres. Studiul prezinta primele 50 de tari in care conditiile de trai ale crestinilor sunt foarte dificile.

Victoria Nuland despre situatia din Republica Moldova: Cel mai important lucru e sa existe un guvern puternic pro-european

Sustinem puternic dorinta oamenilor din Moldova sa aiba lideri responsabili care pot sustine impreuna un program de reforme. Acesta e cel mai bun mod de a asigura viitorul Moldovei. Romania si SUA au programe de sustinere in domeniul securitatii pentru Moldova, asa cum are si NATO, dar e nevoie de un guvern cu care sa lucram pentru a implementa aceste programe, a declarat luni Victoria Nuland, asistentul Secretarului de Stat al SUA pentru afaceri europene si eurasiatice intr-o conferinta de presa sustinuta la sediul Ambasadei SUA.

Seful operatiunilor Unicredit in Europa Centrala si de Sud-Est: Suntem multumiti de activitatea din Romania. Creditele in moneda locala au crescut cel mai puternic din intreaga regiune

Intr-o prezentare facuta miercuri la Viena, in cadrul conferintei Euromoney, seful operatiunilor Unicredit pe intreaga regiune, Carlo Vivaldi, a laudat in cateva randuri Romania, declarand ca tara noastra este cu siguranta un loc in care Unicredit isi doreste sa opereze in continuare.

Trei romani apar in cele mai importante topuri Forbes din lume

Ionut Budisteanu, Cornel Amariei si Anda Gansca apar in doua din cele mai importante topuri Forbes din lume. Daca Ionut Budisteanu si Amariei sunt amandoi prezenti in topul tinerilor cu cel mai mare potential din industria roboticii europene, Anda Gansca intra in topul celor mai de succes tineri din SUA. Fiind prezenti atat pe batranul [].

FOTO. Americanii vor plati 2,6 miliarde de dolari pentru cel mai scump stadion din lume

Cel mai scump stadion din lume, NFL Disney World se va construi in Inglewood, la cativa kilometri de centrul orasului Los Angeles si ar putea costa in jur de 2,6 miliarde de dolari.

Interviu cu Gica Hagi: Maldini e cel mai bun fundas pe care l-am intalnit. Cand il vede pe Ianis in Serie A

Antrenorul echipei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a a acordat un interviu acordat pentru Corriere dello Sport, in care a vorbit despre perioada petrecuta in Italia.

Cat masoara cel mai inalt copac din lume si cum a scapat de la taiere VIDEO

Pana in august 2006, cel mai inalt copac din lume a fost considerat un Sequoia sempervirens, poreclit Gigantul din Stratosfera, descoperit in Parcul Natural Humboldt Redwoods din California, SUA. Gigantul a fost insa depasit in inaltime de un alt copac, situat in aceeasi rezervatie.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )