Libnet.ro
UNICEF

14:00

Triplu campion de sah la 10 ani, fara sponsori ca sa participe la Campionatul European. Povestea lui Radu Fabian Dobre

Adevărul Adevărul,
Triplu campion de sah la 10 ani, fara sponsori ca sa participe la Campionatul European. Povestea lui Radu Fabian Dobre

Un baiat in varsta de numai 10 ani este triplu campion la Campionatele Nationale Individuale pentru juniori de sah din 2016. Radu Fabian Dobre a castigat probele de clasic, rapid si blitz. continuă pe Adevărul

Scaderea creditarii bancare a dat apa la moara creditarii de cartier: Activitatea CAR a crescut cu 70% in ultimii 10 ani

Activitatea caselor de ajutor reciproc a crescut cu aproape 70% in ultimii 10 ani, reiese din datele Uniunii Nationale a Caselor de Ajutor Reciproc UNCAR), transmise la solicitarea Agerpres.

Activitatea CAR a crescut cu aproape 70% in ultimii 10 ani

Activitatea caselor de ajutor reciproc a crescut cu aproape 70% in ultimii 10 ani, iar valoarea medie a imprumutului a fost anul trecut de aproape 6. 000 de lei, potrivit datelor Uniunii Nationale a Caselor de Ajutor Reciproc UNCAR).

Roca, de 10 ani in Romania

Luna iunie marcheaza 10 ani de cand Roca a intrat pe piata din Romania, prin preluarea binecunoscutului producator roman, Cesarom, din Bucuresti, unul dintre cei mai vechi producatori de obiecte sanitare ceramice din portelan din tara noastra, o companie iubita si construita in 40 de ani, in care romanii aveau incredere datorita calitatii produselor. Astazi, fosta fabrica Cesarom are in continuare in echipa angajati de acum 10 ani si produce obiecte sanitare ceramice la standarde internationale, folosind expertiza unui lider mondial cum este Grupul Roca si deschiderea unei piete internationale, la nivel competitiv. Anul acesta Grupul Roca sarbatoreste, la randul sau, 100 de ani de existenta. inceputul si evolutia Roca pe parcursul acestor ani sunt dintre cele mai interesante, compania devenind lider mondial in productia de obiecte sanitare si mobilier pentru baie .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )