Libnet.ro
UNICEF

18:00

Trofeul Next Star va fi inmanat de maestrul Radu Beligan

Adevărul Adevărul,
Trofeul Next Star va fi inmanat de maestrul Radu Beligan

Radu Beligan, unul dintre cei mai indragiti actori romani, a acceptat pentru prima oara invitatia de a participa la un show TV de divertisment si va fi prezent joi, 12 decembrie, la finala Next Star de la Antena 1. continuă pe Adevărul

Maestrul Radu Beligan a intrat in Cartea Recordurilor

Radu Beligan, care va implini 95 de ani pe 14 decembrie, intra in Cartea Recordurilor cu titlul de cel mai longeviv actor inca in activitate.

Radu Beligan va intra in Cartea Recordurilor Guinness.

Actorul Radu Beligan, care va implini, sambata, 95 de ani, va fi inscris in Guinness World Records cu titlul de cel mai longeviv actor inca in activitate pe scena de teatru. Marele actor roman va primi titlul Guinness World Records duminica, la Teatrul National Bucuresti, imediat dupa spectacolul Egoistul, jucat si regizat de Radu Beligan. Premiul ii va fi inmanat de prezentatorul TV Catalin Maruta, care, impreuna cu echipa emisiunii La Maruta, a facut demersurile pentru ca numele .

INTERVIU Actorul Radu Beligan, la 95 de ani: Nu trebuie sa renunti niciodata la starea de elev

Radu Beligan, care implineste sambata 95 de ani de viata si 75 de ani de cariera, a intrat in Cartea Recordurilor. Cel mai longeviv actor in activitate joaca de ziua sa, in spectacolul Lectia de violoncel.

INTERVIU Radu Beligan, la 95 de ani: Nu trebuie sa renunti niciodata la starea de elev

Radu Beligan, care implineste sambata 95 de ani de viata si 75 de ani de cariera, a intrat in Cartea Recordurilor. Cel mai longeviv actor in activitate joaca de ziua sa, in spectacolul Lectia de violoncel.

Radu Beligan va intra in Cartea Recordurilor!

Romania va avea primul actor inscris in Cartea Recordurilor. Radu Beligan va figura in renumita publicatie avand cea mai lunga cariera artistica, de peste 75 de ani!.

Cartea Recordurilor: Radu Beligan, cel mai longeviv actor aflat inca in activitate pe scena de teatru

Radu Beligan va primi titlul de cel mai longeviv actor inca in activitate pe scena de teatru din partea Cartii Recordurilor Guinness, duminica, la Teatrul National Bucuresti. Cu o zi inainte, actorul va implini 95 de ani, noteaza Mediafax .

Radu Beligan urmeaza sa intre in Cartea Recordurilor drept cel mai longeviv actor aflat inca in activitate

Radu Beligan, care urmeaza sa implineasca sambata varsta de 95 de ani, va primi duminica titlul de cel mai longeviv actor inca in activitate pe scena de teatru din partea Cartii Recordurilor, informeaza Me.

Radu Beligan va intra in Cartea Recordurilor, drept cel mai longeviv actor aflat in activitate

Radu Beligan va primi titlul de cel mai longeviv actor aflat inca in activitate, din partea Guiness World Records, anunta Mediafax. Actorul, care sambata va implini 95 de ani, joaca si regizeaza spectacolul.

Radu Beligan va intra in Cartea Recordurilor Guiness - cel mai longeviv actor aflat inca in activitate pe scena de teatru

Radu Beligan, care va implini, sambata, 95 de ani, va primi titlul de cel mai longeviv actor inca in activitate pe scena de teatru din partea Cartii Recordurilor Guinness, duminica, la Teatrul National Bucuresti, potrivit unui comunicat citat de Mediafax.

Radu Beligan la 95 de ani: aniversare speciala la TVR 2

Postul TVR 2 ii dedica o saptamana intreaga maestrului Radu Beligan, care implineste 95 de ani pe 14 decembrie. De luni, 9 decembrie, pana vineri, 13 decembrie, TVR 2 va difuza in fiecare zi, de la ora 7. 10 si de la ora 20. 00, o selectie a celor mai interesante inregistrari, momente si replici ale marelui actor.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )