Libnet.ro
UNICEF

10:30

Tronul arhieresc inspirat din gratiile inchisorilor comuniste pentru slujba Papei Francisc la Blaj

Adevărul Adevărul,
Tronul arhieresc inspirat din gratiile inchisorilor comuniste pentru slujba Papei Francisc la Blaj

Un tron arhieresc cu puternice semnificatii spirituale si simbolice a fost realizat pentru Liturghia de Beatificare a celor sapte Episcopi greco-catolici martiri in timpul regimului comunist din Romania, pe care Sanctitatea Sa Papa Francisc o va oficia pe Campia Libertatii din Blaj in data de 2 iunie 2019. continuă pe Adevărul

Dubai se poate lauda cu o noua atractie turistica. Cityland Mall este primul centru comercial inspirat din natura

Dubaiul gazduieste pana acum cel mai mare mall din lume si un mall cu o statiune de schi in interior. De altfel, orasul este faimos pentru maretia centrelor comerciale. Cityland Group, dezvoltatorul care este cel cunoscut pentru crearea celei mai mari gradini de flori din lume, spera sa scrie istorie prin construirea unui mall inspirat din natura, scrie CNN.

Sindicalistii din penitenciare, scrisoare-soc pentru Liviu Dragnea. Amenintari la adresa liderului PSD

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor a formulat o scrisoare socanta pentru Liviu Dragnea, care a fost incarcerat la penitenciarul Rahova dupa ce a fost condamnat luni de Instanta.

Primele estimari la votul din Germania: Avans istoric pentru Verzi, tabara lui Merkel, in frunte dar in scadere puternica

Conservatorii condusi de cancelarul Angela Merkel se afla in frunte la alegerile europene din Germania, in ciuda unui minim istoric si in fata Verzilor, care realizeaza un avans fara precedent, potrivit sondajelor realizate pentru televiziunile publice, scrie AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )