Libnet.ro
UNICEF

01:05

Trucul simplu prin care ai bradul de Craciun verde saptamani in sir

Antena3 Antena3,
Trucul simplu prin care ai bradul de Craciun verde saptamani in sir

Bradul de Craciun aduce bucurie in casele si sufletele noastre an de an. continuă pe Antena3

Proiectul prin care se solicita Guvernului administrarea Centurii Capitalei, refuzat de CGMB

Consilierii municipali au respins in sedinta de miercuri proiectul de hotarare prin care se solicita Guvernului sa transmita Centura Capitalei din domeniul public al statului si administrarea Ministerului Transporturilor in domeniul public al.

ULTIMA ORA! Liviu Dragnea a primit LOVITURA DE GRATIE! A PIERDUT DEFINITV procesul prin care a cerut dizolvarea PSD

Este oficial! Liviu Dragnea a pierdut definitiv procesul prin care a cerut dizolvarea PSD. Curtea de Apel Bucuresti este cea care a luat aceasta decizie, conform G4media. ro. Dragnea s-a folosit de propria.

Consiliul General nu a aprobat proiectul prin care primarul Gabriela Firea cerea ca Soseaua de Centura sa fie administrata de Primaria Capitalei

Consiliul General al Municipiului Bucuresti nu a aprobat solicitarea primarului Gabriela Firea de transmitere a Centurii Capitalei in administrarea Primariei Capitalei. in prezent, obiectivul se afla la Guvern si este gestionat de Ministerul Transporturilor. Gabriela Firea s-a declarat recent nemultumita de ritmul lucrarilor la acest obiectiv de investitii, desi partidul din care face parte a fost pana acum responsabil.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )