Libnet.ro
UNICEF

11:45

Trucuri de machiaj pentru buze mai mari - VIDEO

Antena3 Antena3,
Trucuri de machiaj pentru buze mai mari - VIDEO

Vrei buze mai mari in doar doi timpi si trei miscari? Georgiana Gheara, make-up artist IMA, te invata cum. Stai linistita, nu este vorba despre nicio injectie, nu ai nevoie sa iti. continuă pe Antena3

Creatorul celei mai mari cupole de vitraliu din lume este roman. Cum arata minunea arhitecturala si ce a pictat artistul pe ea

Creatorul celei mai mari cupole vitraliu din lume sub forma de acoperis ii invata pe cei mici taina artelor vizuale, prin intermediul lor educandu-le si familiile, prietenii, vecinii. De cunostintele sale beneficiaza inclusiv dascalii, dornici sa vada pe viu cum se picteaza cu adevarat.

ITP 2018: Verificare anuala pentru masinile mai vechi de 12 ani si la 3 ani pentru masinile noi

Legislatia pentru Inspectiile Tehnice Periodice ITP) pentru autovehicule s-a schimbat de la 1 ianuarie 2018, astfel incat pentru masinile mai vechi de 12 ani este nevoie anual de ITP, iar pentru masinile noi prima vizita la ITP se face la trei ani de la data primei inmatriculari in Romania, nu la doi ani, cum a fost pana acum. Aceste modificari afecteaza circa 60% din parcul auto al Romaniei si vor genera cheltuieli suplimentare de circa 492 milioane lei pe an circa 100 milioane euro) pentru proprietarii acestor masini, fara ca toti acesti bani sa ajunga la stat, ci mai degraba la proprietarii de statii ITP.

Mevlut Cavusoglu, seful diplomatiei turce, si-a exprimat speranta pentru relatii mai bune cu Germania

Seful diplomatiei turce Mevlut Cavusoglu si-a exprimat speranta pentru relatii mai bune cu Germania in noul an, inainte de intrevederea pe care o are programata astazi cu omologul sau german Sigmar Gabriel.

Business report:Grila notarilor 2018: valorile apartamentelor din Bucuresti, mai mari cu 2,5%;Revolutia fiscala a PSD-ALDE a dus la o crestere cu 200% a contributiei de sanatate pentru cei mai vulnerabili dintre romani; Autostrazile pentru care statul a

Metoda 4 luni: Guvernul blocheaza drumul Romaniei spre OCDE, clubul celor mai respectate tari ale lumii. Politica provizoratului, promovata de. ANAF iarta romanii de o serie de datorii, restante din anul 2017. Toate datoriile mai mici de 40 de lei, pe care contribuabilii erau.

Averea unuia dintre cei mai mari baroni locali a fost blocata

Celui mai bogat om din Ucraina, Rinat Akhmetov, i-au fost blocate active in valoare de 820 de milioane de dolari, de catre un tribunal din Cipru, in cadrul unei dispute legale controversate cu cel mai mare.

Debut de vis pentru cel mai scump fundas din lume

Virgil van Dijk, fundasul olandez pentru care Liverpool a platit celor de la Southampton 75 milioane de lire sterline, a avut parte de un debut ideal pentru cormorani.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )