Libnet.ro
UNICEF

08:15

Trump anuleaza conferinta de presa de la finalul summitului NATO

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Trump anuleaza conferinta de presa de la finalul summitului NATO

Presedintele american Donald Trump si-a anulat conferinta de presa de la finalul summitului aniversarii NATO, de la Londra, si s-a intalnit cu liderii statelor membre ale Aliantei care au alocat 2% din PIB bugetului militar, potrivit News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis, la finalul summitului NATO: Suntem uniti, mergem impreuna mai departe fara niciun semn de intrebare Chestiunea tehnologiei 5G devine vitala pentru securitate

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, la finalul summitului NATO, ca alianta este unita, puternica si membrii sai merg impreuna mai departe fara niciun semn de intrebare. Una dintre temele de discutie la summit a fost tehnologia 5G, care trebuie legata de securitatea nationala si de securitatea NATO, a precizat Iohannis.

intalnire cruciala intre Donald Trump si Erdogan in marja summitului NATO de la Watford

Presedintele SUA, Donald Trump, a avut o intrevedere cu omologul sau turc, Recep Tayyip Erdogan, miercuri, in contextul summitului celei de-a 70-a aniversari a NATO si al unor tensiuni puternice aparute in.

Donald Trump il ataca pe Emmanuel Macron inaintea summitului NATO

Donald Trump l-a atacat frontal pe Emmanuel Macron marti, inaintea summitului care marcheaza 70 de ani de la infiintarea NATO, si a dat un ton ofensiv unei intalniri organizate intr-un context tensionat intre aliati, relateaza AFP.

Declaratia finala a summitului NATO de la Londra: China, mentionata in premiera. Pasul inapoi facut de Turcia

Reuniti marti si miecuri la Londra cu prilejul aniversarii a 70 de ani de la fondarea NATO, cei 29 de aliati au adoptat la finalul summitului o declaratie comuna prin care incearca, in pofida disensiunilor, sa-si exprime solidaritatea, unitatea si coeziunea.

Klaus Iohannis, anunt crucial inaintea summitului NATO: Oferta Romaniei a fost acceptata

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, cu privire la regiunea Marii Negre, ca va sublinia importanta acesteia in cadrul summitului NATO, considerand ca va gasi multa deschidere. Regiunea Marii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )