Libnet.ro
UNICEF

11:30

Donald Trump il ataca pe Emmanuel Macron inaintea summitului NATO

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Donald Trump il ataca pe Emmanuel Macron inaintea summitului NATO

Donald Trump l-a atacat frontal pe Emmanuel Macron marti, inaintea summitului care marcheaza 70 de ani de la infiintarea NATO, si a dat un ton ofensiv unei intalniri organizate intr-un context tensionat intre aliati, relateaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Summitul NATO de la Londra: Donald Trump il ataca pe Emmanuel Macron si face campanie pentru Boris Johnson

Presedintele american Donald Trump a trimis sageti catre omologul sau francez Emmanuel Macron marti si a dat un ton ofensiv unui summit organizat intr-un context tensionat intre aliati.

Donald Trump a ajuns la Londra pentru a participa la un summit NATO tensionat

Presedintele american, Donald Trump, a sosit luni seara la Londra pentru a participa la evenimentele care vor marca implinirea a 70 de ani de la infiintarea Aliantei Nord-Atlantice, un summit care se anunta.

VIDEO Trump il ataca pe Macron: Este insultator sa spui ca NATO este in moarte cerebrala. Nimeni nu are nevoie de NATO mai mult decat Franta

Inaintea reuniunii NATO de la Londra, presedintele american Donald Trump a lansat o serie de critici dure la adresa lui Emmanuel Macron afirmand ca este o insulta sa spui ca alianta este in moarte cerebrala. Trump a mai spus ca nimeni nu are nevoie de NATO mai mult decat Franta si ca alianta serveste o misiune extrem de importanta.

Trump, catre Macron: Vrei niste luptatori ISIS frumosi? Pot sa ti-i dau! (VIDEO)

Tensiunile dintre Donald Trump si Emmanuel Macron au atins din nou cote inalte, inainte de summitul NATO, cand a reaparut subiectul combatantilor straini din cadrul gruparii Stat Islamic. Presedintele SUA a.

Donald Trump, atac la adresa lui Macron: Este insultator sa spui ca NATO este in moarte cerebrala. Nimeni nu are nevoie de NATO mai mult decat Franta

Cu ocazia participarii la Londra la summitul NATO, presedintele american Donald Trump s-a lansat intr-o serie de critici dure la adresa lui Emmanuel Macron pentru afirmatia acestuia potrivit careia NATO ar fi in.

NATO, la ora testului de solidaritate. Donald Trump ar putea sa nu mai fie oaia neagra la summitul de la Londra. Macron si Erdogan ii vor lua locul

Ceea ce a fost conceput drept o sarbatorire a uneia dintre cele mai importante aliante militare ale lumii risca sa devina un spectacol al destramarii si de data aceasta motivele nu au legatura cu cele spuse sau facute de Donald Trump.

Emmanuel Macron acuza Turcia ca lucreaza uneori cu intermediari ai Statului Islamic

Presedintele francez Emmanuel Macron a acuzat Turcia de faptul ca lucreaza uneori cu intermediari ai Statului Islamic SI) si de faptul ca lupta impotriva kurzilor, aliati in Siria ai coalitiei internationale conduse de catre Statele Unite, intr-o conferinta de presa comuna cu Donald Trump.

De ce tentativa lui Emmanuel Macron de a reface relatiile cu Rusia ii va indeparta aliatii si se va bloca atunci cand va fi vorba de NATO

Tentativa indrazneata si uneori aroganta a presedintelui Emmanuel Macron de a redefini natura NATO va avea un efect fulgerator printre majoritatea statelor membre.

DONALD TRUMP: Un acord comercial cu China ar putea astepta pana dupa alegerile americane din 2020

Un acord comercial cu China ar putea astepta pana dupa alegerile prezidentiale din noiembrie 2020 in Statele Unite, a apreciat, marti, presedintele american Donald Trump intr-o conferinta de presa, la Londra, inaintea deschiderii unui summit NATO, relateaza AFP.

DONALD TRUMP: Eu sunt un fan al Brexitului

Donald Trump l-a acoperit de lauri pe Boris Johnson marti, cu noua zile inaintea alegerilor legislative anticipate de la 12 decembrie, respingand acuzatia ca ar vrea sa complice campania electorala.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2467 seconds )