Libnet.ro
UNICEF

21:15

Trump ataca din nou raportul procurorului special Robert Mueller

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Trump ataca din nou raportul procurorului special Robert Mueller

Presedintele american Donald Trump si-a continuat joi seara atacurile la adresa presei, a democratilor si a raportului procurorului special Robert Mueller pe care l-a numit cea mai mare farsa din istoria politicii si a sustinut ca il exonereaza total, complet, scrie The Guardian. continuă pe Ziarul Bursa

Sebastian Ghita anunta ca isi retrage candidatura la europarlamentare si ataca din nou DNA / El ameninta ca va sesiza Sectia pentru anchetarea magistratilor

Sebastian Ghita anunta ca isi retrage candidatura la europarlamentare de pe lista Partidului Romania Unita PRU) si lanseaza un nou atac la adresa DNA, amenintand ca va sesiza Sectia pentru anchetarea magistratilor. Omul de afaceri, care a fugit in Serbia in 2017, dupa ce a fost trimis in judecata in mai multe dosare de coruptie, sustine ca membri ai familiei sale si zeci de alti oameni au fost chemati din nou la DNA de catre acolitii lui Kovesi, pentru fapte din 2010, pe care le-au mai cercetat de 10 ori pana acum.

Trump ameninta din nou sa inchida frontiera cu Mexicul

Presedintele american Donald Trump a acuzat din nou Mexicul ca nu face nimic in lupta impotriva imigratiei ilegale si a amenintat sa inchida frontiera si sa blocheze comertul intre cele doua tari, saptamana viitoare, daca nu au loc schimbari importante, relateaza Huffington Post.

Guvernul May supune din nou acordul Brexitului votului deputatilor

Guvernul britanic urmeaza sa prezinte din nou acordul divortului pe care l-a incheiat cu UE, pentru a treia oara, in vederea ratificarii in Camera Comunelor maine.

Kovesi, audiata din nou la Sectia Speciala

Fosta sefa a DNA, Laura Codruta Kovesi, este audiata, joi, din nou la sectia de anchetare a magistratilor. Kovesi este urmarita penal in doua dosare instrumentate de controversata sectie de anchetare a infractiunilor din justitie.

VIDEO Mike Pence vrea ca astronautii americani sa ajunga din nou pe luna in 5 ani. Din echipaj va face parte, in premiera, si o femeie

Vicepresedintele american Mike Pence a declarat ieri ca doreste ca astronautii americani sa ajunga din nou pe luna in cel mult cinci ani. Acesta doreste ca agentia spatiala sa trimita un echipaj la polul sud al Lunii, informeaza Associated Press, iar din echipaj va face parte, in premiera, si o femeie.

Trump a vorbit 45 de minute despre procurorul Mueller: Cea mai mare farsa din istoria politicii. Atacuri noi la adresa presei

Presedintele american Donald Trump si-a continuat joi seara atacurile la adresa presei, a democratilor si a raportului procurorului special Robert Mueller pe care l-a numit cea mai mare farsa din istoria politicii si a sustinut ca il exonereaza total, complet, scrie The Guardian.

Trump sustine ca Rusia ar fi preferat ca Hillary Clinton sa castige alegerile

Presedintele american Donald Trump a declarat ieri intr-un interviu acordat Fox News ca investigatia procurorului special Robert Mueller privind amestecul Rusiei in alegerile americane nu a fost necesara si ca rusii ar fi preferat ca rivala sa Hillary Clinton sa castige alegerile.

Digisport Imaginile care nu s-au vazut la TV: Halep l-a contrat din nou pe Dobre! Ce replici i-a dat, dupa ce l-a chemat a doua oara

SIMONA HALEP MIAMI |Meciul cu Qiang Wang, din sferturile de finala ale turneului de la Miami, castigat de Simona Halep cu 6-4, 7-5, a avut parte de mai multe momente tensionate. Unul dintre ele s-a petrecut in primul set, in timpul on-court coaching-ului, cand sportiva noastra i-a pus la punct pe cei din staff.

Simona Halep, inainte de meciul cu Pliskova: Nu am crezut ca voi fi din nou atat de aproape de numarul 1, atat de repede

Jucatoarea Simona Halep a declarat, in conferinta de presa de dupa meciul cu Qiang Wang, din sferturile Miami Open, ca nu a crezut ca va ajunge in situatia de a reveni pe primul loc WTA atat de repede. Ea a vorbit si despre faptul ca a avut o atitudine negativa in setul doi, dar a putut intoarce situatia si sa priveasca pozitiv lucrurile. Halep i-a multumit fostului sau antrenor, Darren Cahill, pentru ca a ajutat-o sa nu mai fie negativa la meciuri.

Astra are din nou probleme financiare. Jucatorii nu s-au antrenat

Jucatorii clubului din Giurgiu au refuzat sa se antreneze in cursul diminetii de miercuri din cauza restantelor financiare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )