Libnet.ro
UNICEF

18:45

Guvernul May supune din nou acordul Brexitului votului deputatilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Guvernul May supune din nou acordul Brexitului votului deputatilor

Guvernul britanic urmeaza sa prezinte din nou acordul divortului pe care l-a incheiat cu UE, pentru a treia oara, in vederea ratificarii in Camera Comunelor maine. continuă pe Ziarul Bursa

Guvernul May mai incearca o data, vineri, sa treaca acordul Brexit prin Parlament

Guvernul Theresi May urmeaza sa prezinte din nou acordul divortului pe care l-a incheiat cu UE, pentru a treia oara, in vederea ratificarii in Camera Comunelor vineri, a anuntat ministrul britanic insarcinat cu Relatiile cu Parlamentul Andrea Leadsom, relateaza AFP.

Lira britanica pierde peste 1% fata de dolar, in plina criza Brexit, dupa ce Guvernul a cerut un nou vot pentru acordul de divort

Lira sterlina pierdea peste 1% joi fata de dolar in conditiile in care Brexitul pare in continuare in impas si dupa ce guvernul britanic a anuntat ca va supune din nou acordul votului deputatilor, scrie AFP.

Kovesi, audiata din nou la Sectia Speciala

Fosta sefa a DNA, Laura Codruta Kovesi, este audiata, joi, din nou la sectia de anchetare a magistratilor. Kovesi este urmarita penal in doua dosare instrumentate de controversata sectie de anchetare a infractiunilor din justitie.

Sebastian Ghita anunta ca isi retrage candidatura la europarlamentare si ataca din nou DNA / El ameninta ca va sesiza Sectia pentru anchetarea magistratilor

Sebastian Ghita anunta ca isi retrage candidatura la europarlamentare de pe lista Partidului Romania Unita PRU) si lanseaza un nou atac la adresa DNA, amenintand ca va sesiza Sectia pentru anchetarea magistratilor. Omul de afaceri, care a fugit in Serbia in 2017, dupa ce a fost trimis in judecata in mai multe dosare de coruptie, sustine ca membri ai familiei sale si zeci de alti oameni au fost chemati din nou la DNA de catre acolitii lui Kovesi, pentru fapte din 2010, pe care le-au mai cercetat de 10 ori pana acum.

VIDEO Mike Pence vrea ca astronautii americani sa ajunga din nou pe luna in 5 ani. Din echipaj va face parte, in premiera, si o femeie

Vicepresedintele american Mike Pence a declarat ieri ca doreste ca astronautii americani sa ajunga din nou pe luna in cel mult cinci ani. Acesta doreste ca agentia spatiala sa trimita un echipaj la polul sud al Lunii, informeaza Associated Press, iar din echipaj va face parte, in premiera, si o femeie.

Magistratii au protestat din nou pe treptele Palatului de Justitie din Bucuresti

Cateva zeci de magistrati au protestat din nou, astazi seara, pe treptele Palatului de Justitie din Capitala, fata de noile proiecte de ordonante de urgenta pentru modificarea Codurilor penale, fata de Sectia speciala de investigare a magistratilor si fata de refuzul Guvernului de a abroga Ordonanta 7.

Mihai Morar, din nou tatic!

Chiar astazi, de Buna Vestire, Mihai Morar a impartasit cea mai mare bucurie a familiei sale prietenilor virtuali de pe retelele de socializare! Sotia lui este insarcinata si urmeaza sa devina din nou tatic! .

Mihai Morar va deveni din nou tatic. Primele declaratii ale celebrului prezentator

Mihai Morar va deveni din nou tatic. Primele declaratii ale celebrului prezentator. Cititi mai multe pe spynews. ro.

Theresa May, ezitanta in strategia de Brexit

Ezitarile Theresei May de a-si prezenta din nou acordul divortului in vederea ratificarii de catre deputatii britanici alimentau duminica o atmosfera de criza si chiar de sfarsit al puterii conducatoarei conservatoare, inaintea unei saptamani cruciale a Brexitului, relateaza AFP, conform News. ro.

Digisport Imaginile care nu s-au vazut la TV: Halep l-a contrat din nou pe Dobre! Ce replici i-a dat, dupa ce l-a chemat a doua oara

SIMONA HALEP MIAMI |Meciul cu Qiang Wang, din sferturile de finala ale turneului de la Miami, castigat de Simona Halep cu 6-4, 7-5, a avut parte de mai multe momente tensionate. Unul dintre ele s-a petrecut in primul set, in timpul on-court coaching-ului, cand sportiva noastra i-a pus la punct pe cei din staff.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )