Libnet.ro
UNICEF

00:07

Trump, avertisment DUR pentru europeni: ASALTUL migrantilor pune in pericol UE!

B1 B1,
Trump, avertisment DUR pentru europeni: ASALTUL migrantilor pune in pericol UE!

Presedintele american Donald Trump a transmis la summitul NATO de la Bruxelles un avertisment dur pentru tarile membre UE pe unul din cele mai delicate subiecte din istoria recenta a Uniunii. Liderul de la Casa. continuă pe B1

Donald Trump, AVERTISMENT DUR pentru Theresa May: Un Brexit soft va UCIDE acordul comercial cu SUA

Presedintele SUA, Donald Trump, i-a transmis un mesaj clar premierului britanic Theresa May, in contextul in care aceasta a propus ca Regatul Unit sa pastreze o relatie economica stransa cu UE dupa.

Donald Trump, mesaj dur pentru tarile NATO: Trebuie sa plateasca arierate catre SUA

Presedintele american, Donald Trump, a acuzat marti unele tari din NATO ca sunt deficiente de mai multi ani in cheltuielile lor militare si a sugerat ca aceste tari sa plateasca arierate Statelor Unite, tr.

Kim i cere lui Trump actiuni concrete pentru a consolida ncrederea reciproca

Liderul nord-coreean, Kim Jong-un, i-a cerut lui Donald Trump actiuni concrete pentru a spori increderea reciproca, intr-o scrisoare datata cu 6 iulie, pe care presedintele american a facut-o publica joi pe contul sau de Twitter, relateaza AFP.

Cum s-a ncheiat summitul NATO 2018: Donald Trump obtine angajamentul aliatilor de a cheltui mai mult / Nord Stream 2, criticat dur / Pentru liderul american, urmeaza ntlnirea cu Theresa May si Vladimir Putin

Donald Trump a obtinut joi angajamentul aliatilor Statelor Unite sa accelereze cadenta pentru majorarea cheltuielilor militare, declarandu-se foarte multumit de rezultatele obtinute dupa cele doua zile tensionate ale summitului NATO de la Bruxelles, scrie AFP. Au acceptat sa plateasca si sa plateasca mai rapid, a anuntat Trump, intr-o conferinta de presa neprogramata, inainte de a parasi capitala belgiana cu destinatia Londra.

Germania, raspuns DUR pentru Trump: Nu suntem prizonierii Rusiei

Germania raspune acuzatiilor grave venite dintre Casa Alba. Ministrul german al Apararii,Ursula von der Leyen, ii transmite lui Donald Trump ca tara sa nu este prizoniera politicii.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )