Libnet.ro
UNICEF

11:45

Trump avertizeaza Iranul: Nu mai poate exista un nou masacru asupra manifestantilor pasnici

Hotnews Hotnews,
 Trump avertizeaza Iranul: Nu mai poate exista un nou masacru asupra manifestantilor pasnici

Presedintele american Donald Trump a avertizat, sambata, regimul iranian ca nu va mai putea comite un alt masacru asupra manifestantilor pasnici, referindu-se la miscarea de contestare ce a avut loc in aceasta tara in noiembrie anul trecut si care a fost inabusita de autoritati. continuă pe Hotnews

Trump, despre manifestatiile studentilor din Iran: Nu mai poate exista un alt masacru asupra manifestantilor pasnici

Presedintele american Donald Trump a avertizat, sambata, regimul iranian ca nu va mai putea comite un alt masacru asupra manifestantilor pasnici.

TRUMP DESPRE PROTESTELE DIN IRAN: Nu poate exista un alt masacru al protestatarilor pasnici

Presedintele american Donald Trump a scris pe Twitter ca, impreuna cu administratia sa, urmareste indeaproape protestele izbucnite in Iran dupa ce Guvernul a recunoscut ca armata a doborat din greseala avionul ucrainean cu 176 de pasageri la bord.

O vedeta din Romania a recunoscut public ca nu mai poate avea copii. A fost la un pas de moarte

O vedeta din Romania a declarat, cu mahnire in suflet,ca nu ma poate avea copii, din cauza unor complicatii care au aparut. Desprecine este vorba? O artista din Romania nu mai poate avea copii Este vorba despre Deea Maxer, sotia lui Dinu Maxer, ei doi fiind unul din cele mai frumoase cupluri din cele cate .

Rivaldo: Barcelona nu mai poate sa continue sa doarma la meciurile importante

Rivaldo, fostul jucator al Barcelonei, a criticat evolutia echipei lui Ernesto Valverde, dupa infrangerea suferita in fata celor de la Atletico Madrid, scor 2-3, in semifinalele Supercupei Europei. Barcelona nu mai poate sa continue sa doarma la meciurile importante. Este frustrant, a spus brazilianul.

Ce se intampla cu Monica Gabor in SUA, dupa casatoria cu Mr. Pink. De ce nu mai poate veni in Romania

A curs multa cerneala, de-a lungul timpului, despre Monica Gabor, inca de pe vremea cand era maritata cu Irinel Columbeanu. Acum, se pare ca tinerei ii merge din ce in ce mai bine. Se afla in America, alaturi de noul iubit, Mr. Pink. Ce se intampla cu Monica Gabor in SUA, dupa casatoria cu Mr.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )