Libnet.ro
UNICEF

23:00

Trump crede ca plasarea Statelor Unite pe primul loc in lume ca numar de cazuri de Covid-19 este o medalie de onoare

Adevărul Adevărul,
Trump crede ca plasarea Statelor Unite pe primul loc in lume ca numar de cazuri de Covid-19 este o medalie de onoare

Presedintele Donald Trump este de parere ca plasarea Statelor Unite pe primul loc in lume ca numar de cazuri de Covid-19 este o medalie de onoare, pentru ca inseamna ca SUA au efectuat cele mai multe teste, relateaza The Guardian. continuă pe Adevărul

DONALD TRUMP: Faptul ca SUA are cele mai multe infectari COVID-19 este o medalie de onoare

Presedintele Donald Trump este de parere ca plasarea Statelor Unite pe primul loc in lume ca numar de cazuri de Covid-19 este o medalie de onoare, pentru ca inseamna ca SUA au efectuat cele mai multe teste, relateaza The Guardian, preluat de news. ro.

Donald Trump afirma ca este o onoare ca SUA sa fie pe primul loc in lume la numarul de cazuri de infectari cu coronavirus

Donald Trump a afirmat ca este o onoare pentru Statele Unite sa se afle pe primul loc la nivel mondial in numarul de cazuri de COVID-19. Conform presedintelui american, numarul mare este datorat capacitatii extinse de testare.

Romania, pe primul loc in UE la lucrarile de constructii

Lucrarile de constructii in Romania au inregistrat o crestere de 2,1% in luna martie, fata de luna anterioara, ceea ce ne-a plasat pe primul loc in clasamentul european. Rezultatul este cu atat mai spectaculos cu cat piata constructiilor civile din Europa a raportat o scadere de 14% in martie, cu 2% mai mult decat in februarie, conform datelor Eurostat.

Donald Trump vede numarul mare de infectari din SUA ca pe o medalie de onoare. Facem mai multe teste decat oricine

Presedintele SUA, Donald Trump, spune ca plasarea SUA pe primul loc in lume ca numar de cazuri pozitive de coronavirus este o medalie de onoare, afirmand ca acest lucru inseamna efectuarea unui numar mare de teste.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )