Libnet.ro
UNICEF

16:30

Trump critica din nou aliatii din NATO, cu doua zile nainte de summitul de la Bruxelles

Hotnews Hotnews,
 Trump critica din nou aliatii din NATO, cu doua zile nainte de summitul de la Bruxelles

Cu o zi inainte de plecarea spre summitul NATO, presedintele american Donald Trump si-a atacat din nou aliatii, cerand majorarea cheltuielilor militare, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Trump isi critica din nou aliatii din NATO

Cu o zi inainte de plecarea la summitul NATO de la Bruxelles, presedintele american Donald Trump a criticat din nou luni tarile aliate, reluandu-si solicitarea ca acestea sa isi majoreze cheltuielile militare, relateaza France Presse.

Preotii care l-ar fi santajat pe episcopul Husilor pot sluji din nou in biserica

Preotii care l-ar fi santajat pe episcopul Husilor pot sluji din nou in biserica. Acuzati ca ar fi vrut sa-l santajeze pe Corneliu Barladeanu cu un film compromitator, Sebastian Jitaru, Gheorghe Damian si.

Iohannis a atacat, din nou, la CCR legea privind Consiliul Superior al Magistraturii / Presedintele acuza Parlamentul ca a ncalcat principiul colaborarii loiale

Legea privind Consiliul Superior al Magistraturii a fost atacata, din nou, la Curtea Constitutionala a Romaniei de catre presedintele Klaus Iohannis care acuza Parlamentul ca a respins solicitarea sa de reexaminare a actului normativ fara sa argumenteze in vreun fel decizia, incalcand astfel principiul constitutional al colaborarii loiale stipulat chiar in jurisprudenta CCR.

URGIA loveste din nou: POTOP pe raurile din 13 judete! AUTORITATILE sunt in ALERTA

Hidrologii au instituit cod portocaliu de inundatii pe rauri din 13 judete, avertizarea fiind valabila de duminica pana luni seara. Rauri din 29 judete sunt, incepand de azi, sub avertizare cod galben de.

Roxana Vancea, declaratii fara perdea! Din nou impreuna cu Bendeac?! Iarta-ma, te iubesc!!

Roxana Vancea vorbeste despre partidele de amor cu Mihai Bendeac. Detalii picante din dormitor. Citeste mai mult.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )