Libnet.ro
UNICEF

23:30

URGIA loveste din nou: POTOP pe raurile din 13 judete! AUTORITATILE sunt in ALERTA

B1 B1,
URGIA loveste din nou: POTOP pe raurile din 13 judete! AUTORITATILE sunt in ALERTA

Hidrologii au instituit cod portocaliu de inundatii pe rauri din 13 judete, avertizarea fiind valabila de duminica pana luni seara. Rauri din 29 judete sunt, incepand de azi, sub avertizare cod galben de. continuă pe B1

Iohannis a atacat, din nou, la CCR legea privind Consiliul Superior al Magistraturii / Presedintele acuza Parlamentul ca a ncalcat principiul colaborarii loiale

Legea privind Consiliul Superior al Magistraturii a fost atacata, din nou, la Curtea Constitutionala a Romaniei de catre presedintele Klaus Iohannis care acuza Parlamentul ca a respins solicitarea sa de reexaminare a actului normativ fara sa argumenteze in vreun fel decizia, incalcand astfel principiul constitutional al colaborarii loiale stipulat chiar in jurisprudenta CCR.

Cod portocaliu de inundatii pe rauri din 13 judete

Hidrologii au instituit un Cod portocaliu de inundatii si depasiri ale Cotelor de aparare, valabil sambata, in intervalul orar 9:00 - 00:00, pe rauri din 13 judete.

Alerta in Romania. Cod portocaliu de inundatii in 13 judete

Hidrologii au instituit un Cod portocaliu de inundatii si depasiri ale Cotelor de aparare, valabil sambata, in intervalul orar 9:00 - 00:00, pe rauri din 13 judete. Conform Institutului National de H.

Preotii care l-ar fi santajat pe episcopul Husilor pot sluji din nou in biserica

Preotii care l-ar fi santajat pe episcopul Husilor pot sluji din nou in biserica. Acuzati ca ar fi vrut sa-l santajeze pe Corneliu Barladeanu cu un film compromitator, Sebastian Jitaru, Gheorghe Damian si.

Scandal monstru: CRISTIAN POMOHACI nu se lasa! A comis-o din nou in PUBLIC! Fanii s-au frecat la ochi cand au VAZUT

Scandalul urias si, in urma caruia Cristian Pomohaci a fost caterisit de Biserica, pare ca nu il afecteaza pe fostul preot. El a aparut pe lista artistilor care vor urca pe scena la Zilele Orasului.

Roxana Vancea, declaratii fara perdea! Din nou impreuna cu Bendeac?! Iarta-ma, te iubesc!!

Roxana Vancea vorbeste despre partidele de amor cu Mihai Bendeac. Detalii picante din dormitor. Citeste mai mult.

Japonia si cauta din nou antrenor: Contractul lui Akira Nishino nu va mai fi prelungit

Japonia cauta un nou antrenor pentru a-l inlocui pe Akira Nishino, numit la carma nationalei de fotbal inainte de Campionatul Mondial din Rusia, unde i-a condus pe Samuraii albastri pana in faza optimilor de finala. Japonia a pierdut dramatic in fata Belgiei, scor 3-2, desi conducea cu 2-0 in minutul 68.

Legea offshore, din nou in impas

Deputatii nu au reusit sa ajunga, ieri, la o decizie pe legea privind derularea operatiunilor petroliere pe mare offshore). Pana vineri, deputatii din trei comisii vor trebui sa depuna noi amendamente, iar luni vor fi reluate dezbaterile intr-o sedinta comuna a comisiilor de industrii, de administratie si de buget finante, conform Hotnews. Proiectul de lege a fost discutat intr-o sedinta comuna a celor trei comisii.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )