Libnet.ro
UNICEF

07:15

Trump este inapt moral sa conduca SUA. Fostul sef al FBI il desfiinteaza pe cel mai puternic om al planetei

B1 B1,
Trump este inapt moral sa conduca SUA. Fostul sef al FBI il desfiinteaza pe cel mai puternic om al planetei

Atac devastator la adresa liderului de la Casa Alba. Fostul director al FBI James Comey a afirmat, intr-un interviu difuzat duminica la ABC, ca Donald Trump este inapt moral sa conduca Statele Unite ale Americii. continuă pe B1

Trump este inapt moral sa fie presedinte

Fostul director FBI, James Comey, a declarat, in cadrul unui interviu pentru postul de televiziune ABC, ca Donald Trump este inapt moral sa fie presedinte, relateaza AFP.

Fostul sef FBI, despre Donald Trump: E inapt moral sa fie presedinte

James Comey, fostul director al FBI demis de Trump in 2017, a declarat ca presedintele american Donald Trump este nepotrivit moralmente ca lider al Statelor Unite. O persoana . ) care vorbeste despre.

Donald Trump il acuza pe fostul sef al FBI, James Comey, ca a mintit in fata Congresului si sugereaza ca ar trebui sa fie inchis

Presedintele american Donald Trump l-a atacat pe James Comey, fostul sef al FBI, despre care a spus ca a mintit in fata Congresului si a numit cartea sa o autobiografie a minciunilor, scrie BBC.

Fostul sef al fortelor americane din Europa: Rusia are capacitatea sa respinga un atac al SUA in Siria

Fostul sef al fortelor americane din Europa, Ben Hodges, a declarat ca Rusia are capacitatea tehnica de a respinge un atac al SUA in Siria. Generalul Hodges afirma case asteapta ca rusii sa fi.

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )