Libnet.ro
UNICEF

06:30

Trump imigratie. Cel mai mic copil, un rom din Romania, avea 4 luni cand a fost separat de familie

România Liberă România Liberă,
Trump imigratie. Cel mai mic copil, un rom din Romania, avea 4 luni cand a fost separat de familie

Constantin, un bebelus de numai 4 luni, pare a fi cel mai mic copil care a fost despartit de parinti. continuă pe România Liberă

New York Times:Un bebelus roman, cel mai mic copil luat de Administratia Trump de langa parinti la granita cu Mexicul

Cotidianul american,New York Timesrelateaza ca cel maimic copil separat de parinti in cadrul politicilor antimigratie al Administratiei Trump a fost un bebelus roman, pe nume Constantin Mutu. Copilul avea 4 luni cand a fost luat de langa tatal sau si dus intr-o familie adoptiva in Michigan, iar tatal lui a fost deportat in Romania.

Cel mai mic dintre copiii despartiti de parinti la granita dintre SUA si Mexic este un roman. Povestea micutului Constantin Mutu

Cel mai tanar copil despartit de parinti la granita dintre SUA si Mexic este bebelusul unor romani. Constantin Mutu avea patru luni cand a fost trimis sa traiasca cu o alta familie in Michigan, in timp.

Povestea celui mai mic copil separat de parintii sai din cauza politicii administratiei Trump privind imigratia- Un bebelus de 4 luni, dintr-o familie de romi din Romania

Un copil de doar 4 luni a fost separat de parinitii sai, Florentina si Vasile Mutu, o familie de romi saraci din Romania care traia din cersit si care a incercat sa intre ilegal in SUA, la granita cu Mexicul. Povestea impresionanta a bebelusului de doar 4 luni este relatata pe larg de New York Times.

ElectricRomania, ziua 3: Ziua cea mai lunga, consumul cel mai mic

A treia zi din ElectricRomania m-a gasit tot la volanul lui Renault ZOE Z. fiindca in ziua a doua am parcurs prea putini kilometri. Asa ca fiecare dintre noi si-a pastrat masina. De data aceasta, in ziua a treia, avem de parcurs circa 330 de kilometri, pe ruta Iasi Piatra Neamt Targu Mures. in ziua care parea cea mai de speriat, viata cu micul ZOE Z. a fost frumoasa, iar la final de etapa am terminat cu un consum mediu de 13,1 kWh100 km, ceea ce corespunde unei autonomii reale de 312 km daca as fi continuat sa rulez in continuare in acelasi stil). Este cel mai mic consum pe care l-am avut vreodata cu un Renault ZOE Z.

Bebelus roman, victima Administratiei Trump. A fost luat de langa parinti la granita cu Mexicul

Un bebelus roman a devenit cel mai mic copil care a devenit victima politicilor aplicate de Administratia Trump. Constantin Mutu avea doar 4 luni atunci cand a fost luat de langa tatal sau, la granita cu Mexicul. Micutul a fost dat in adoptie unei familii din Michigan, iar povestea sa a aparut in The New .

Comisia Europeana, avertisment pentru Romania din cauza INFRASTRUCTURII: Are cel mai mic scor fata de alte tari din UE

Noi vesti ingrijoratoare din partea Comisiei Europene. Romania are cel mai mic scor din Uniunea Europeana privind infrastructura rutiera si feroviara, motiv pentru care oficialii de la Bruxelles recomanda.

Un bebelus de 4 luni, dintr-o familie de romi din Romania, este cel mai mic copil separat de parintii sai din cauza politicii administratiei Trump privind imigratia: Povestea lui Constantin, prezentata de New York Times

In Statele Unite a izbucnit un scandal fara precedent dupa ce autoritatile au recunoscut ca au separat doua mii de copii de parintii lor imigranti, imediat dupa intrarea acestora pe teritoriul american. Iar.

Ion Tiriac le da CLASA! Federer, Nadal si Djkovic, la un loc, NU au averea lui: Acesta este cel mai bogat sportiv din istorie! Detalii PICANTE despre cum s-a imbogatit romanul

Presa croata i-a facut un portret nu tocmai magulitor lui Ion Tiriac, considerat cel mai bogat sportiv al tuturor timpurilor si a carui avere a trecut pragul de 1 miliard de euro. Acesta este cel mai bogat.

Business report: Cum poti afla daca angajatorul ti-a platit sau nu contributiile pentru pensii; Cat castiga un contabil in Romania; Romanii de la sate au descoperit cumparaturile online. Ce comanda cel mai des

Romanii de la sate au descoperit cumparaturile online. Ce comanda cel mai des. Tot mai multi romani din. Piata de inghetata din Romania ar putea depasi 600 de milioane de lei, in 2019. Conform datelor centralizate de.

VIDEO A fost inaugurat cel mai spectaculos drum din Timis, Transluncani, sapat in munte

In comuna Tomesti din Timis a fost inaugurat cel mai spectaculos drum din judet, in urma unei investitii de un milion de euro. Transluncani poate concura cu Transalpina sau cu Transfagarasanul si are o lungime de peste 5 kilometri, fiind sapat in munte, relateaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )