Libnet.ro
UNICEF

01:05

Trump, infectat cu coronavirus, anunta ca iese din spital. Mesajul liderului de la Casa Alba: Nu va temeti de Covid

Hotnews Hotnews,
 Trump, infectat cu coronavirus, anunta ca iese din spital. Mesajul liderului de la Casa Alba: Nu va temeti de Covid

Presedintele SUA, Donald Trump, a anuntat ca iese luni seara din spital si se simte foarte bine. Acesta a transmis si un mesaj: Nu va temeti de Covid. Nu-l lasati sa va domine viata. continuă pe Hotnews

Trump iese din spital: Nu va temeti de COVID-19! Medicul sau spune ca nu e in afara oricarui pericol

Presedintele SUA, Donald Trump, infectat cu COVID -19, a anuntat ca va iesi din spital luni la 22:30.

Trump infectat cu coronavirus: Ce stim si ce nu stim la acest moment

Presedintele american Donald Trump si Prima Doamna, Melania, au anuntat ca sunt infectati cu coronavirus, iar la putin timp dupa aparitia informatiei au aparut si cateva intrebari fara raspuns.

Donald Trump, aspru criticat dupa ce a iesit din spital pentru a-si saluta sustinatorii. Care a fost reactia oamenilor. VIDEO

Imagini fara precedent vin din SUA, acolo unde presedintele american a iesit din spital pentru le multumi sustinatorilor adunati in fata institutiei medicale Walter Reed, acolo unde este internat. Donald Trump si-a facut aparitia la bordul unui SUV de culoare neagra, fiind insotit de un membru al echipei de securitate. Chiar daca amandoi purtau masca, .

Donald Trump a anuntat ca va iesi din spital: Nu va temeti de COVID

Presedintele SUA, Donald Trump, a transmisca va iesi din spital luni la 22:30 GMT. Acesta spune oamenilorca nu trebuie sa se teama de infectia cu Covid-19 si ca se simtemai bine decat acum.

Coronavirus SUA. Iesirea lui Trump din spital: Decizia va fi luata in cursul zilei de luni

Decizia cu privire la posibila externare a presedintelui american Donald Trump din spital va fi luata mai tarziu in cursul zilei, a declarat luni dimineata seful sau de cabinet Mark Meadows, relateaza AFP.

Coronavirus SUA. Iesirea lui Trump din spital: Decizia va luata va fi luata in cursul zilei de luni

Decizia cu privire la posibila externare a presedintelui american Donald Trump din spital va fi luata mai tarziu in cursul zilei, a declarat luni dimineata seful sau de cabinet Mark Meadows, relateaza AFP.

Starea lui Donald Trump se imbunatateste, dar i s-a administrat un corticosteroid El a iesit din spital pentru a-si saluta sustinatorii

Starea presedintelui Donald Trump a continuat sa se imbunatateasca, au anuntat medicii sai duminica, care au precizat insa ca nivelul de oxigen a scazut in ziua precedenta si, prin urmare, liderul american urmeaza in prezent un tratament cu steroizi, transmite dpa, citat de Agerpres. Aceasta a fost a doua scadere a nivelului de oxigen de cand presedintele s-a imbolnavit de COVID-19, dar medicii au declarat ca inca iau in calcul sa ii dea drumul din spital luni.

Donald Trump, bolnav de Covid-19: Presedintele SUA ar putea iesi din spital luni (medic)

Starea de sanatate a presedintelui american Donald Trump, diagnosticat cu Covid-19, continua sa se amelioreze si ar putea iesi din spital de luni, a informat duminica echipa de medici care il ingrijeste pe liderul de la Casa Alba, transmite AFP.

Starea de sanatate a lui Donald Trump, infectat cu SARS-CoV-2. Cum se simte presedintele internat in spital (VIDEO)

Medicii de la Spitalul Militar Walter Reed, acolo unde este internat presedintele SUA, infectat cu noul coronavirus. Starea de sanatatea a lui Donald Trump este una buna, presedintele nefiind conectat la aparatele.

Din spital, Trump cere Congresului, pe Twitter, sa adopte noul program de stimulare a economiei afectata de noul coronavirus

Presedintele american Donald Trump a presat sambata Congresul, pe Twitter, sa adopte noul program de stimulare a economiei afectata de epidemia de coronvirus, in conditiile in care administratia sa si democratii din Congres nu reusesc sa ajunga la un compromis, relateaza CNBC.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )