Libnet.ro
UNICEF

05:15

Donald Trump, bolnav de Covid-19: Presedintele SUA ar putea iesi din spital luni (medic)

Hotnews Hotnews,
 Donald Trump, bolnav de Covid-19: Presedintele SUA ar putea iesi din spital luni (medic)

Starea de sanatate a presedintelui american Donald Trump, diagnosticat cu Covid-19, continua sa se amelioreze si ar putea iesi din spital de luni, a informat duminica echipa de medici care il ingrijeste pe liderul de la Casa Alba, transmite AFP. continuă pe Hotnews

Ce mesaj i-a transmis Iohannis lui Donald Trump dupa ce a aflat ca presedintele SUA este infectat cu COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis un mesaj de insanatosire lui Donald Trump si sotiei acestuia, Melania, dupa ce au anuntat ca au COVID-19.

Presedintele SUA ar putea fi externat chiar luni. Cum se mai simte Donald Trump, potrivit medicului sau

Presedintele american Donald Trump ar putea fi externat din spital chiar luni, pe masura ce continua sa se recupereze din COVID-19, sustin doctorii sai, potrivit Sky News. Donald Trump, presedintele SUA, ar.

MEDICII, DESPRE STAREA DE SANATATE A LUI DONALD TRUMP: Presedintele se simte foarte bine

Medicii de la spitalul militar Walter Reed, unde a fost internat, vineri, presedintele Donald Trump, diagnosticat cu COVID, au anuntat astazi ca seful Casei Albe se simte foarte bine si nu are nevoie de oxigen, avand o saturatie de 96 la suta.

Primul mesaj transmis de presedintele Donald Trump, de pe patul de spital

Presedintele american Donald Trump, internat vineri seara in spital cu COVID-19, a postat pe contul sau de Twitter un mesaj in care scrie imi merge bine, cred! Multumesc tuturor.

Vladimir Putin i-a oferit lui Donald Trump vaccinul Sputnik-V, dupa ce presedintele american s-a infectat cu coronavirus

Vladimir Putin sare in ajutorul lui Donald Trump, dupa ce presedintele american a anuntat ca s-a infectat cu coronavirus. Un oficial rus a anuntat ca Rusia se ofera sa il vaccineze pe presedintele american cu Sputnik-V, vaccinul rusesc aflat intr-o faza avansata de testare.

Trump, bolnav de Covid-19: Se simte foarte bine, spun medicii care il ingrijesc Medicamentul experimental pe care il primeste presedintele SUA si ce spun expertii despre acesta

Cred ca imi merge bine! Va multumesc tuturor!, a scris Donald Trump pe contul sau de Twitter, in noaptea de vineri spre sambata. Presedintele american a fost dus vineri seara intr-un spital militar dupa ce a fost testat pozitiv cu coronavirus, transmite Reuters. 01 Donald Trump nu este pe oxigen si nu mai are febra - spune medicul sau - VIDEO18. 43 Presedintele Donald Trump se simte foate bine - a anuntat medicul sau, Sean Conley18. 29 Twitter va suspenda utilizatorii care ii doresc prin mesaje moartea presedintelui Donald Trump17. 05 Medicul lui Trump va oferi noi informatii cu privire la starea de sanatate a presedintelui american in aproximativ o ora - anunta Casa Alba.

Presedintele SUA, depistat recent cu COVID-19, a ajuns la spital. Donald Trump, primele declaratii dupa decizia de a se interna (VIDEO)

UPDATE, 3 octombrie, 01. 50 Presedintele SUA a ajuns la Centrul Medical Militar National Walter Reed din Bethesda, Maryland, unde va fi internat si unde ar putea petrece cateva zile, potrivit apropiatilor.

Klaus Iohannis, mesaj de ultima ora pentru Donald Trump. Ce i-a transmis presedintelui SUA

Vineri dimineata, Donald Trump a anuntat pe Twitter ca, atat el, cat si sotia lui Melania Trump, au fost testati pozitiv pentru coronavirus. Presedintele Romaniei i-a trimis un mesaj lui Donald Trump. Klaus Iohannis mesaj de ultima ora pentru Donald Trump Dupa ce Donald Trump a facut public faptul ca atat el, cat si Melania .

in ce stare se afla, de fapt, Donald Trump. Rasturnare de situatie: vestea terifianta venita din SUA

Dr. Sean P. Conley, medicul lui Donald Trump, a anuntat intr-o declaratie de presa pe care a tinut-o in fata Centrului Medical Militar Walter Reed din Bethesda, Maryland, ca presedintele SUA se simte bine, chiar daca a avut un pic de febra si stare de oboseala. UPDATE 22:00 Chiar daca medicul lui Donald Trump .

Ce le-a transmis presedintele Klaus Iohannis omologului sau din SUA, Donald Trump, si primei doamne Melania, dupa ce au fost depistati cu COVID-19

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, le-a transmis un mesaj omologului sau american, Donald Trump, si primei doamne a SUA, Melania Trump, care au fost testati pozitiv pentru infectia cu SARS-CoV-2. Mesajul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )