Libnet.ro
UNICEF

21:00

Trump, intrebat daca va ataca Coreea de Nord: Vom vedea! Ministrul Apararii promite un raspuns militar masiv

România Liberă România Liberă,
Trump, intrebat daca va ataca Coreea de Nord: Vom vedea! Ministrul Apararii promite un raspuns militar masiv

Presedintele american Donald Trump a raspuns ca Statele Unite vor vedea daca vor ataca Coreea de Nord, dupa ce a lansat un al saselea test nuclear. continuă pe România Liberă

Presedintele Trump, intrebat daca Statele Unite vor ataca Coreea de Nord: Vom vedea

Presedintele Donald Trump a raspuns cu vom vedea, atunci cand a fost intrebat de un jurnalist american daca Statele Unite vor ataca Coreea de Nord dupa al saselea si cel mai puternic test nuclear al regimului de la Phenian, transmite Reuters.

Donald Trump, intrebat daca Statele Unite vor ataca Coreea de Nord: Vom vedea

Vom vedea!, a raspuns presedintele american Donald Trump cand a fost intrebat, duminica, in timp ce pleca de la slujba religioasa, daca Statele Unite vor ataca Coreea de Nord, relateaza Reuters.

Trump, intrebat daca va ataca Coreea de Nord: Vom vedea!

Presedintele american Donald Trump a raspuns ca Statele Unite vor vedea daca vor ataca Coreea de Nord, dupa ce a lansat un al saselea test nuclear.

RAZBOI SAU PACE? Putin si Xi Jinping si-au dat mana cu privire la Coreea de Nord: Vom rezolva CORESPUNZATOR. America inca DELIBEREAZA...

Presedintele rus Vladimir Putin si omologul sau chinez Xi Jinping au convenit sa solutioneze in mod corespunzator situatia creata de ultimul test nuclear al Coreei de Nord, anunta agentia.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2633 seconds )