Libnet.ro
UNICEF

15:00

Nu a existat un moment mai bun decat cel actual pentru investitii in SUA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Nu a existat un moment mai bun decat cel actual pentru investitii in SUA

Donald Trump a supus atentiei astazi, intr-un discurs sutinut la Forumul Economic Mondial de la Davos Elvetia), cresterea solida inregistrata de economia SUA dupa alegerea sa in functia de presedinte, indemnand statele participante la eveniment si liderii de business sa faca investitii in Statele Unite. continuă pe Ziarul Bursa

Deficitul structural va fi mai mic decat cel prognozat la inceputul anului

Romania a are un deficit bugetar, pe ESA, de maxim 2,8% din PIB pentru anul 2017, iar pe cash este de 2,96% din PIB, a anuntat, astpzi, ministrul Finantelor Publice, Ionut Misa, dupa audierea sa in Comisia economica din Senat.

Economia zonei euro are cel mai bun inceput de an din ultimii 12 ani

Economia zonei euro are cel mai bun inceput de an din ultimii aproape 12 ani, aparand si semne ale unei mult-asteptate accelerari a inflatiei, potrivit datelor publicate de compania de cercetare a pietei IHS Markit, relateaza Bloomberg.

Un tanar si-a omorat, din greseala, cel mai bun prieten si apoi s-a sinucis

Zachary Woodcockeste un tanar din Michigan, SUA, care isi sarbataorea cea de-a 21-a zi de nastere alaturi de un grup de prieteni. Tanarul l-a impuscat din greseala pe cel mai bun.

Familiile din nordul Bucurestiului cumpara vacante de doua ori mai scumpe decat cele din restul tarii

O familie din nordul Bucurestiului aloca, in medie, aproximativ 3. 000 de euro pentru o vacanta, cu 45% mai mult decat o familie din sudul Capitalei si de doua ori mai mult decat cheltuiala medie a unei familii la nivel national, potrivit unui studiu realizat de TUI TravelCenter.

Notari amendati cu aproape 3 milioane lei, pentru ca aveau onorarii mai mari decat cele legale

Consiliul Concurentei a amendat Camera Notarilor Publici Suceava si 72 de notari publici din Suceava si Botosani, membri ai acestei organizatii, pentru ca au realizat tabele cu onorariile minimale stabilite pentru cele mai importante acte si proceduri notariale, mult mai mari decat cele stabilite de Ministerul Justitiei.

STUDIU: Adolescentii DEPENDENTI de telefon, mai TRISTI decat cei care fac sport. Riscul de SINUCIDERE creste cu 71%

Adolescentii care petrec mai mult timp pe telefon sunt mai tristi decat cei care socializeaza in viata reala sau iau parte la activitati in aer liber, potrivit unui studiu realizat de.

Orange vs. Vodafone vs. Telekom: care e cel mai bun operator din Romania

Orange, Vodafone si Telekom sunt cei mai mari operatori din Romania. in egala masura, fiecare are cate un test care sa demonstreze cat de bun e. Asa ca am analizat ce spune fiecare certificat obtinut de operatori in ultimele cateva luni. Vodafone a anuntat pe 18 ianuarie ca a obtinut, pentru al patrulea an consecutiv, [].

Care e cel mai bun operator din Romania

Orange, Vodafone si Telekom sunt cei mai mari operatori din Romania. in egala masura, fiecare are cate un test care sa demonstreze cat de bun e. Asa ca am analizat ce spune fiecare certificat obtinut de operatori in ultimele cateva luni. Vodafone a anuntat pe 18 ianuarie ca a obtinut, pentru al patrulea an consecutiv, [].

Misa, Finante: Romania a are un deficit bugetar, de maxim 2,8% din PIB pentru anul 2017

Romania a are un deficit bugetar, pe ESA, de maxim 2,8% din PIB pentru anul 2017, iar pe cash este de 2,96% din PIB, a anuntat, marti, ministrul Finantelor Publice, Ionut Misa, dupa audierea sa in Comisia economica din Senat, scrie Agerpres vezi in finalul articolului diferenta dintre cele doua moduri de calcul al deficitului). Suntem intr-un deficit ESA de maxim 2,8%, in conditiile in care tinta asumata la inceputul anului a fost de 2,96%. Deficitul cash este in tinta de 3%, la 2,96%, in conditiile in care la inceputul anului s-a asumat 2,98%. Deficitul structural va fi mai mic decat cel prognozat la inceputul anului si toti acesti indicatori macroeconomici pozitivi ne pozitioneaza intr-o alta relatie cu partenerii nostri de la Bruxelles, a spus Misa.

Subiectele zilei:Succesul protestelor si schimbarea auto-perceptiei romanilor;Cum e sa fii elev in Romania cand Primaria iti schimba liceul mai rapid decat se schimba premierii;Proiect inedit pentru Centenar: 100 dintre cei mai importanti romani ai momen

Daniel Dragomir: Romania este un stat politienesc. Romania este un stat de tip politienesc, in care justitia se face la comanda, iar libertatile individuale si expirmarea libera sunt grav incalcate. RISE: Cine intermedia traficul de organe din Cluj pentru doctorul Mihai Lucan. Marturii cutremuratoare despre o afacere care a inflorit in anii 2000. Din retea, spune Iulian Iacob, ar mai fi facut parte juristul clinicii, mai multi din echipa medicala a Institutului, un fost ambasador al Romaniei la Vatican, oficiali din Ministerul de Interne.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )