Libnet.ro
UNICEF

12:00

Trump ordona retragerea trupelor americane din Siria

Adevărul Adevărul,
Trump ordona retragerea trupelor americane din Siria

Presedintele Statelor Unite Donald Trump a ordonat retragerea trupelor americane stationate in Siria, apreciind ca si-a atins obiectivul - de a invinge gruparea Statul Islamic SI) in aceasta tara devastata de razboi, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Senatorii americani i cer lui Trump sa revina asupra deciziei privind retragerea din Siria

Sase senatori americani i-au cerut cu insistenta presedintelui Donald Trump sa revina asupra deciziei de retragere a fortelor americane din Siria, relateaza joi dpa, potrivit Agerpres.

Trump anunta infrangerea Statului Islamic in Siria

Presedintele Statelor Unite Donald Trump - care considera ca si-a atins obiectivul de a invinge gruparea Statul Islamic SI) in Siria - are in vedere, de-acum, o retragere completa a trupelor americane stationate in aceasta tara, relateaza AFP.

SUA se pregatesc sa-si retraga militarii din Siria

Statele Unite se pregatesc sa-si retraga militarii din Siria, unde au fost trimisi pentru a lupta cu gruparea Stat Islamic alaturi de Fortele democratice siriene FDS), o coalitie arabo-kurda, scrie presa americana, citata de AFP.

Reactiile ALIATILOR, dupa ce TRUMP a anuntat ca vrea sa retraga soldatii americani din Siria: Lupta impotriva jihadistilor nu s-a incheiat

Aliatii Statelor Unite ale Americii s-au aratat socati, joi, dupa ce presedintele Donald Trump a declarat ca a invins ISIS in Siria si a ordonat retragerea trupelor terestre din Republica araba, relateaza.

Donald Trump retrage armata americana din Siria

Presedintele american Donald Trump a declarat miercuri ca a venit timpul sa-i aduca acasa pe soldatii americani desfasurati in Siria pentru a lupta impotriva gruparii Statul Islamic, relateaza.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )