Libnet.ro
UNICEF

22:16

Donald Trump retrage armata americana din Siria

Antena3 Antena3,
Donald Trump retrage armata americana din Siria

Presedintele american Donald Trump a declarat miercuri ca a venit timpul sa-i aduca acasa pe soldatii americani desfasurati in Siria pentru a lupta impotriva gruparii Statul Islamic, relateaza. continuă pe Antena3

Donald Trump, DECIZIE MAJORA pe scena internationala: Presedintele american a ordonat RETRAGEREA RAPIDA a trupelor din Siria (Surse)

Donald Trump pare sa fi luat o decizie cu implicatii majore pe arena internationala. Potrivit unui oficial american din domeniul apararii, citat de CNN, liderul de la Casa Alba planuieste retragerea.

Senatorii americani i cer lui Trump sa revina asupra deciziei privind retragerea din Siria

Sase senatori americani i-au cerut cu insistenta presedintelui Donald Trump sa revina asupra deciziei de retragere a fortelor americane din Siria, relateaza joi dpa, potrivit Agerpres.

Trump ordona retragerea trupelor americane din Siria

Presedintele Statelor Unite Donald Trump a ordonat retragerea trupelor americane stationate in Siria, apreciind ca si-a atins obiectivul - de a invinge gruparea Statul Islamic SI) in aceasta tara devastata de razboi, relateaza AFP.

Donald Trump se afla din nou in VIZORUL anchetatorilor americani. Care sunt motivele

Presedintele american Donald Trump se afla din nou in vizorul procurorilor, de data aceasta cu privire la finantarea ceremoniei sale de inaugurare de la sfarsitul anului 2016, relateaza MSNBC. Iar noua.

Donald Trump, laudat de un celebru scriitor francez: Este unul dintre cei mai buni presedinti americani pe care i-am vazut

Donald Trump este un presedinte bun. Sub acest titlu, scriitorul Michel Houellebecq, unul dintre cei mai apreciati autori francezi ai momentului, semneaza un articol de opinie in Harpers Magazine in care sustine.

SUA se pregatesc sa-si retraga militarii din Siria

Statele Unite se pregatesc sa-si retraga militarii din Siria, unde au fost trimisi pentru a lupta cu gruparea Stat Islamic alaturi de Fortele democratice siriene FDS), o coalitie arabo-kurda, scrie presa americana, citata de AFP.

Fundatia lui Donald Trump va fi dizolvata sub supraveghere judiciara

Fundatia presedintelui american Donald Trump a acceptat marti sa fie dizolvata, in urma unui acord cu procurorul general al statului New York, care a sustinut ca actualul lider de la Casa Alba a folosit necorespunzator fundatia in campania prezidentiala din 2016, potrivit Reuters.

SUA: Fostul sef al FBI, James Comey, l ataca pe Donald Trump pe tema minciunilor acestuia

James Comey, fost director al FBI demis in 2017 de Donald Trump, a criticat luni minciunile presedintelui american si i-a indemnat pe congresmenii republicani sa ii reziste, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

Donald Trump ramane fara fundatie

Data in judecata pentru utilizarea in mod fraudulos a unor fonduri, fundatia Donald J. Trump a acceptat marti sa se dizolve. Anuntul a fost facut de procurorul general al statului New York, democrata Barbara Underwood.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2105 seconds )