Libnet.ro
UNICEF

05:15

Trump pare hotarat in cazul jurnalistului transat pe viu: Avem un contract de armament cu Arabia Saudita, care reprezinta 500.000 de locuri de munca. Cui ii facem rau?

B1 B1,
Trump pare hotarat in cazul jurnalistului transat pe viu: Avem un contract de armament cu Arabia Saudita, care reprezinta 500.000 de locuri de munca. Cui ii facem rau?

Donald Trump nu pare impresionat de asasinarea jurnalistului saudit Jamal Khashoggi si reitereaza interesul administratiei pe care o conduce pentru latura financiara a relatiilor diplomatice. Presedintele. continuă pe B1

Cazul jurnalistului saudit disparut. Trump si schimba atitudinea la 180 de grade fata de Arabia Saudita si o apara, dupa ce saptamna trecuta a amenintat-o cu o pedeapsa drastica

Presedintele Donald Trump a aparat Arabia Saudita si a avertizat impotriva unei judecati pripite in cazul jurnalistului saudit Jamal Khashoggi, dupa ce el insusi a amenintat saptamana trecuta Regatul cu o pedeapsa drastica daca se confirma ca jurnalistul a fost ucis in consulatul de la Istanbul, scrieThe Guardian. Liderul de la Casa Alba a facut aceste declaratii, in contextul in care secretarul sau de stat, Mike Pompeo, se indreapta spre Turcia pentru a-l intalni pe presedintele Recep Tayyip Erdogan.

Cazul jurnalistului Khashoggi costa scump Arabia Saudita. L-au taiat cu fierastraul, sustin investigatorii turci

Presedintele american Donald Trump, initial mai reticent in ceea ce priveste implicarea autoritatilor saudite in disparitia jurnalistului Jamal Khashoggi, a declarat sambata daca acest lucru se va adeveri, SUA vor aplica o pedeapsa severa Riadului. Investigatorii turci sustin ca acesta a fost torturat, ucis si transat cu un fierastrau.

Cazul jurnalistului saudit disparut NYT: Apropiati ai printului mostenitor saudit, ntre suspecti / CNN: Trupul lui Jamal Khashoggiar fi fost taiat n bucati

Unul dintre barbatii identificati de autoritatile turce ca facand parte dintre cei responsabili de disparitia jurnalistului saudit Jamal Khashoggi la Istanbul face parte din anturajul printului mostenitor saudit Mohammed bin Salman, potrivit The New York Times, citat de AFP. Potrivit Washington Post, Ankara a anuntat SUA ca detine inregistrari audio si video care arata cum Jamal Khashoggi a fost interogat, torturat, apoi ucis in interiorul consulatului, iar ulterior trupul sau a fost dezmembrat. Un oficial turc a declarat pentru CNN ca trupul lui Jamal Khashoggi ar fi fost taiat in bucati dupa ce a fost ucis.

Ironia cruciadei pe care Turcia o poarta in cazul jurnalistului Khashoggi

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a sugrumat presa libera din Turcia, insa tara sa a aparut ca sursa a informatiilor sinistre despre disparitia jurnalistului Jamal Khashoggi.

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )