Libnet.ro
UNICEF

09:30

Trump promite un vaccin impotriva covid-19 inca din octombrie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Trump promite un vaccin impotriva covid-19 inca din octombrie

Donald Trump a anuntat ca Statele Unite vor dispune - din octombrie - de un vaccin impotriva covid-19 care va fi distribuit larg populatiei, in pofida avizului contrar al unor experti sanitari si atacurilor adversarului sau democrat Joe Biden, care-l considera descalificat sa gestioneze pandemia, relateaza AFP, conform news. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Primul vaccin anti-COVID-19 din lume a fost aprobat de Emiratele Arabe Unite. Ce categorii au prioritate la imunizare (VIDEO)

Emiratele Arabe Unite se pregatesc sa inceapa vaccinarea anti-COVID-19. Guvernul a anuntat ca a a aprobat de urgenta utilizarea de catre personalul medical a unui vaccin impotriva noului coronavirus, aflat.

Trump afirma ca un vaccin anti-Covid-19 ar putea fi gata intr-o luna

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat, marti, ca un vaccin impotriva Covid-19 ar putea fi disponibil in termen de o luna - o accelerare a propriilor predictii deja surprinzator de optimiste -, dar a adaugat ca si pandemia ar putea sa se incheie de la sine. Suntem foarte aproape de un vaccin, a spus el in timpul unei sesiuni de intrebari si raspunsuri organizata la o primarie, cu alegatori din Pennsylvania, difuzata pe ABC News, scrie La Libre Belgique, citata de Rador.

Seful Pfizer sustine ca va exista un vaccin impotriva Covid-19 pana la finalul anului

Albert Bourla, CEO-ul gigantului farmaceutic Pfizer, spune ca pana la sfarsitul lunii octombrie ar trebui sa avem deja rezultatele ultimelor testari pentru vaccinul impotriva Covid-19. Pfizer a initiat recent o propunere in care solicita ca grupul de testare din ultima faza sa cuprinda 44. 000 de participanti, in loc de 33.

Un vaccin impotriva coronavirus, mai aproape decat se credea initial: promisiunea sefului Pfizer

In timp ce o mare parte din populatiei planetei este din ce in ce mai reticenta la vaccinare, CEO-ul Pfizer este increzator ca nu mai avem mult de asteptat pana la lansarea unei solutii de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )