Libnet.ro
UNICEF

09:45

Primul vaccin anti-COVID-19 din lume a fost aprobat de Emiratele Arabe Unite. Ce categorii au prioritate la imunizare (VIDEO)

B1 B1,
Primul vaccin anti-COVID-19 din lume a fost aprobat de Emiratele Arabe Unite. Ce categorii au prioritate la imunizare (VIDEO)

Emiratele Arabe Unite se pregatesc sa inceapa vaccinarea anti-COVID-19. Guvernul a anuntat ca a a aprobat de urgenta utilizarea de catre personalul medical a unui vaccin impotriva noului coronavirus, aflat. continuă pe B1

VIDEO Dominic Thiem revine de la 0-2 la seturi cu Alexander Zverev si castiga primul Grand Slam din cariera

A patra oara a fost cu noroc pentru Dominic Thiem: austriacul a reusit sa castige primul Grand Slam din cariera dupa o finala electrizanta. Thiem a fost condus cu 2-0 la seturi si cu 5-3 in decisiv, dar a avut o tarie mentala formidabila: s-a impus in fata lui Alexander Zverev dupa un meci de patru ore.

Parcul catalogat unul dintre cele mai frumoase locuri din lume. Unde se afla aceasta zona unica

O vale situata in nordul Italiei a primit titlul de Parc Stelar din partea fundatiei Starlight, membra a UNESCO. Astfel, a devenit in mod oficial una dintre cele mai frumoase locuri din lume pentru cei pasionati sa vada stele. Parcul catalogat unul dintre cele mai frumoase locuri din lume Prin urmare, sute de vizitatori ajung .

Cea mai periculoasa substanta toxica din lume. 15 grame pot omori miliarde de oameni

Desi un gram pare extrem de putin, este totusi foarte mult daca ne gandim ca aceasta cantitate poate ucide chiar milioane de oameni. Doar un singur gram din aceasta toxina poate sa omoare milioane de oameni, iar 14 grame intreaga omenire. Cea mai periculoasa substanta din lume. doar 15 grame pot omori intreaga omenire Cea .

Valul doi al pandemiei de coronavirus loveste puternic. Aceasta este prima tara din lume care va reveni la carantina totala

Pandemia de coronavirus loveste puternic in toate colturile lumii, astfel ca valul doi de COVID-19 este tot mai aproape de noi. Israelul este, pentru moment, prima tara din lume care revine la starea de urgenta, dupa ce numarul imbolnavirilor a crescut alarmant. Aceasta masura disperata va fi valabila timp trei saptamani. Oamenii nu vor mai .

Cel mai rapid tren din lume merge cu 400 kmh! Ai curaj sa te uiti la o cursa cu el? VIDEO

Cel mai rapid tren este made in Japonia si nu numai ca ruleaza ajungand la 400 kmh, ci este, de asemenea, capabil sa transporte pasagerii in siguranta in caz de cutremur. Supreme a intrat in functie pe 1 iulie si zboara pe linia Tokaido Shinkansen, care face legatura intre statia Tokyo si statia Shin-Osaka din .

Patricia Tig, la primul titlu WTA din cariera. Romanca a castigat finala de la Istanbul cu Bouchard, dupa 8 mingi de meci (VIDEO)

Patricia Tig a castigat primul titlu WTA din cariera, duminica, dupa ce a invins-o pe Eugenie Bouchard din Canada, 2-6 6-1 7-6, intr-un meci absolut dramatic, pe care romanca a reusit sa il inchida.

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )