Libnet.ro
UNICEF

08:15

Trump reformeaza politia americana, in urma protestelor din SUA. Se creeaza o baza de date cu politistii agresivi

Adevărul Adevărul,
Trump reformeaza politia americana, in urma protestelor din SUA. Se creeaza o baza de date cu politistii agresivi

Presedintele Donald Trump a semnat marti un decret privind reformarea politiei americane, in urma demonstratiilor de amploare care l-au presat sa combata brutalitatea si rasismul fortelor de ordine, transmite CNBC. continuă pe Adevărul

Moscova si Beijingul, cu ochii atintiti asupra protestelor din SUA. Expert ucrainean: Dovezi ale unui razboi hibrid. Cum comenteaza Putin

Moscova si Beijingul urmaresc indeaproape si incearca sa profite de pe urma protestelor din Statele Unite. Miza este prabusirea dominatiei geopolitice americane, avertizeaza un expert ucrainean.

Donald Trump va semna un ordin executiv pentru reformarea politiei din SUA

Presedintele Donald Trump va semna, marti, un ordin executiv care va cauta sa imbunatateasca felul in care ofiterii de politie din SUA se comporta cu afro-americanii, dar si cu alte categorii de.

Protestele din SUA demonstreaza crize interne profunde, sustine Putin

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, este de parere ca protestele din ultimele saptamani din SUA p.

VLADIMIR PUTIN: Manifestatiile din SUA arata crize interne profunde

Presedintele rus Vladimir Putin sustine ca manifestatiile din ultimele saptamani din SUA impotriva rasismului si violentelor politiei sunt expresia unor crize interne profunde.

ANALIZA JEFFERIES PRIVIND REVIZUIREA INDICELUI HANG SENG: Migrarea companiilor chineze din SUA la Hong Kong va atrage sute de miliarde de dolari in centrul financiar asiatic

Indicele Hang Seng va include pentru intaia data societati cu listari primare in exterior si firme cu listare duala Indicele major Hang Seng al Bursei din Hong Kong va fi, probabil, in mare masura orientat catre China, cu o pondere semnificativa a companiilor de tehnologie in alcatuirea sa, dupa ce va fi revizuit, potrivit bancii americane de investitii Jefferies Financial Group.

Vladimir Putin comenteaza manifestatiile din SUA: Sunt expresia unor crize interne profunde

Presedintele rus Vladimir Putin spune ca manifestatiile din ultimele saptamani din Statele Unite impotriva rasismului si a violentelor politiei sunt expresia unor crize interne profunde in aceasta tara, scrie AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2487 seconds )