Libnet.ro
UNICEF

01:05

Trump refuza din nou sa accepte victoria lui Biden: Conditia pusa pentru a pleca de la Casa Alba

Adevărul Adevărul,
Trump refuza din nou sa accepte victoria lui Biden: Conditia pusa pentru a pleca de la Casa Alba

Donald Trump nu se impaca nicidecum cu pierderea alegerilor. Liderul in exercitiu de la Casa Alba anunta ca pleaca daca presedintele-ales demonstreaza ca nu a fraudat la 3 noiembrie. continuă pe Adevărul

Alegeri SUA: Administratia Serviciilor Generale confirma victoria lui Biden si incepe tranzitia formala

Administratia Serviciilor Generale, cea care are un rol cheie in confirmarea oficiala a victoriei in scrutinul prezidential, l-a informat pe presedintele ales Joe Biden ca administratia Trump este gata sa inceapa procesul de tranzitie formala, potrivit unei scrisori a administratorului Emily Murphy trimisa luni dupa-amiaza si obtinuta de CNN. Desi nu recunoaste victoria lui Biden, Trump a scris pe Twitter ca recomanda agentiei guvernamentale responsabile de transferul de putere sa faca ceea ce este necesar in ceea ce priveste protocoalele si a cerut echipei sale sa faca acelasi lucru. Biden o va numi in fruntea Finatelor pe Janet Yellen, fosa presedinta a FedAntony Blinken va conduce diplomatia SUA sub presedintia lui Joe Biden.

Flavia Mihasan, din nou gravida. Primele imagini si reactia fostei asistente de la Neatza

De cand a aflat ca este insarcinata pentru a doua oara, Flavia Mihasan este extrem de fericita. Frumoasa blondina a planuit sa devina mama din nou, deoarece a vrut un fratior sau o surioara pentru fiul ei Carol, in varsta de un anisor. Flavia Mihasan este din nou gravida Fosta asistenta de la Neatza a .

Medicul care a filmat imaginile cutremuratoare de pe holurile Spitalului Matei Bals socheaza din nou: Acesta este semnalul care trebuie tras

In urma cu doua zile, niste poze si filmulete surprinse in Spitalul Matei Bals, din Bucuresti, au infricosat o tara intreaga. Acele imagini au reusit, dupa parerea multor persoane, sa surprinda cel mai bine realitatea zilelor noastre. Pacientii cu COVID-19 primesc tratament pe holurile spitalelor, sistemul medical fiind la un pas distanta de colaps. Recent, .

Ponta a plagiat din nou, pe twitter, evocand talentul lui Maradona Mesajul a fost sters ulterior

Victor Ponta a fost prins din nou ca a plagiat. De data aceasta nu a fost vorba despre vreo teza de doctorat in drept penal international, ci . un simplu mesaj pe twitter publicat in semn de omagiu pentru fotbalistul argentinian Diego Maradona, care a murit miercuri. Plagiatul a fost semnalat pe retelele sociale, dupa cum relateaza sport. ro. intre timp mesajul a fost sters de pe contul de twitter al fostului premier si inlocuit cu o alta postare despre marele fotbalist.

Trump afirma ca va parasi Casa Alba daca este confirmata victoria lui Biden

Donald Trump a declarat pentru prima data joi ca va parasi Casa Alba daca este confirmata victoria lui Joe Biden in alegerile prezidentiale din 3 noiembrie, facand un alt pas spre recunoasterea infrangerii sale, relateaza AFP.

IPS Teodosie sfideaza din nou regulile anti-COVID-19: Fara masca la o slujba in biserica. Politia il asteapta la iesire

IPS Teodosie a fost surprins fara masca de protectie, in timp ce oficia o slujba de inmormantare intr-o biserica din judetul Constanta. Niciunul dintre preotii care il insoteau nu purta masca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )