Libnet.ro
UNICEF

13:15

Trump a retras Garda Nationala din Washington, anuntand ca situatia a revenit sub control

România Liberă România Liberă,
Trump a retras Garda Nationala din Washington, anuntand ca situatia a revenit sub control

Presedintele Donald Trump a anuntat, duminica, pe Twitter, ca a ordonat retragerea militarilor din G. continuă pe România Liberă

Proteste SUA. Donald Trump, catre guvernatori: Chemati Garda Nationala si dominati strada

Donald Trump a anuntat vineri ca i-a indemnat pe guvernatorii statelor americane sa cheme Garda Nationala impotriva manifestantilor, relateaza Reuters, potrivit news. ro.

Donald Trump a ordonat retragerea Garzii Nationale din Washington D.C

Presedintele american Donald Trump a anuntat pe Twitter ca a ordonat retragerea Garzii Nationale din Washington D. C, el precizand ca acum este totul sub control, potrivit news. ro.

Donald Trump a ordonat retragerea Garzii Nationale din Washington D.C

Presedintele american Donald Trump a anuntat, duminica, pe Twitter, ca a ordonat retragerea Garzii Nationale din Washington D. C, el precizand ca acum este totul sub control.

Trump, despre protestele de la poarta Casei Albe: Mult mai putini manifestanti decat se asteptau. Garda Nationala si Politia au facut o treaba fantastica

Presedintele Donald Trump, care a fost criticat dur pentru modul in care a gestionat situatia de la declansarea protestelor Black Lives Matter, amenintand oamenii cu interventia armatei si speculand primele zile de violente si jafuri pentru a discredita intreaga miscare de protest, a scris pe twitter ca numarul manifestantilor de sambata a fost mult mai mic decat se anticipa.

Ancheta in SUA dupa dispersarea manifestantilor din Washington cu ajutorul unui elicopter medical

Secretarul american al Apararii Mark Esper a anuntat ieri deschiderea unei anchete in urma survolarii la joasa altitudine cu un elicopter medical a unui grup de manifestanti, luni seara, la Washington - o manevra de dipersare pe care autoritatile locale o considera periculoasa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )