Libnet.ro
UNICEF

01:05

Trump, despre protestele de la poarta Casei Albe: Mult mai putini manifestanti decat se asteptau. Garda Nationala si Politia au facut o treaba fantastica

Hotnews Hotnews,
 Trump, despre protestele de la poarta Casei Albe: Mult mai putini manifestanti decat se asteptau. Garda Nationala si Politia au facut o treaba fantastica

Presedintele Donald Trump, care a fost criticat dur pentru modul in care a gestionat situatia de la declansarea protestelor Black Lives Matter, amenintand oamenii cu interventia armatei si speculand primele zile de violente si jafuri pentru a discredita intreaga miscare de protest, a scris pe twitter ca numarul manifestantilor de sambata a fost mult mai mic decat se anticipa. continuă pe Hotnews

Plangere impotriva lui Trump dupa dispersarea unor manifestanti in fata Casei Albe

O plangere a fost depusa impotriva lui Donald Trump in urma unei dispersari, luni, a unor manifestanti, cu scopul de a-i permite presedintelui Statelor Unite sa pozeze cu o Biblie in fata unei biserici situate in apropierea Casei Albe, a anuntat puternica organizatie de aparare a drepturilor civice ACLU, relateaza AFP.

Plangere impotriva lui Trump dupa dispersarea unor manifestanti in fata Casei Albe

O plangere a fost depusa impotriva lui Donald Trump in urma unei dispersari, luni, a unor manifestanti, cu scopul de a-i permite presedintelui Statelor Unite sa pozeze cu o Biblie in fata unei biserici situate in apropierea Casei Albe.

Donald Trump a publicat o scrisoare in care numeste protestatarii pasnici din apropierea Casei Albe teroristi

Presedintele american Donald Trump a distribuit pe Twitter, o scrisoare in care ii numeste teroristi pe protestatarii pasnici care au fost dispersati cu forta din parcul Lafayette din apropierea Casei Albe, scrie CNN.

Primarul Washingtonului redenumeste strada din apropierea Casei Albe Black Lives Matter Plaza

Primarul capitalei Statelor Unite, Muriel Bowser a anuntat ca sectiunea din fata Casei Albe a 16th Street NW a fost redenumita Black Lives Matter Plaza, relateaza The Guardian.

Trump justifica mutarea intr-un buncar, afirmand ca a fost o inspectare a spatiului de securitate

Presedintele SUA, Donald Trump, a incercat sa justifice, miercuri, transferul sau pentru scurt timp intr-un buncar, in contextul protestelor care aveau loc in fata Casei Albe, afirmand ca a fost mai mult o inspectare a spatiului de securitate.

Plangere impotriva lui Trump, dupa dispersarea unor manifestanti, in fata Casei Albe

O plangere a fost depusa impotriva lui Donald Trump in urma unei dispersari, luni, a unor manifestan.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )