Libnet.ro
UNICEF

01:05

Trump semneaza patru decrete prin care ieftineste medicamente prescrise pe baza de reteta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Trump semneaza patru decrete prin care ieftineste medicamente prescrise pe baza de reteta

Presedintele american Donald Trump a semnat patru decrete in vederea ieftinirii pretului medicamentelor prescrise pe baza de reteta, in contextul in care poarta o campanie apriga in vederea realegerii sale in noiembrie si unor critici dure cu privire la modul in care gestioneaza epidemia covid-19, relateaza Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Care sunt cele mai sigure metode prin care poti plati absolut orice online

Conform statisticilor, consumatorii parasesc de cele mai multe ori procesul de achizitionare, chiar daca au pus produsele in cos, din cauza metodei de plata. Care sunt cele mai sigure metode de plata cu cardul bancar? Care sunt cele mai sigure metode prin care poti plati absolut orice online Clientii care obisnuiesc sa faca cumparaturi online, .

Traian Basescu, dupa rezolutia prin care Parlamentul European cere imbunatatirea acordului pe bugetul UE: Este o structura politica, care da mai mult mesaje politice decat mesaje pragmatice (VIDEO)

Eurodeputatul Traian Basescu a comentat, joi seara, in direct pe B1 TV, rezolutia adoptata de Parlamentul European, prin care se stabileste mandatul de negociere cu privire la bugetul UE, despre care institutia.

Andreea Esca, revenire de senzatie la PRO TV! Cum au primit-o colegii, dupa clipele de cosmar prin care a trecut

Dupa ce a depasit problemele din ultimele saptamani, stirista de la ProTV a revenit pe micile ecrane. Andreea Esca, revenire de senzatie la PRO TV! Cum au primit-o colegii, dupa clipele de cosmar prin care a trecut Luni seara in cadrul unei emisiuni Andreea Esca a declarat ca atat ea, cat si sotul ei si .

Simptomul prin care Andreea Esca si-a dat seama ca are coronavirus. Nu avea febra si nu se simtea rau!

Andreea Esca a povestit, zilele trecute, drama prin care a trecut de cand a contractat noul coronavirus alaturi de sotul si de fiul ei. Potrivit vedetei ProTV, primul simptom care a facut-o sa isi dea seama ca este purtatoare a virusului este anosmia. Acesta consta in pierderea mirosului si este des intalnit in randul persoanelor infectate.

Iohannis a promulgat legea prin care se acorda gratuit 30 de masti pe luna pentru anumite categorii de persoane

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, legea care stipuleaza ca anumite categorii de persoane vor primi gratuit un set de 30 de masti de protectie pe luna.

Inventia romaneasca prin care vei sti daca fructele si legumele sunt bune de mancat

Peelhy, start-up romanesc de biotehnologie, dezvolta, ca raspuns la actualul context epidemiologic, o bio-eticheta care va imbunatati igienizarea suprafetei fructelor si legumelor cu coaja.

Facebook a anuntat schimbarea prin care sa mai curete reteaua sociala

Facebook a eliminat unul dintre cele mai mari grupuri anti-masca care prezenta informatii eronate privind pandemia. E un prim demers de asa anvergura. Platforma a inchis grupul pentru.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )