Libnet.ro
UNICEF

19:45

Andreea Esca, revenire de senzatie la PRO TV! Cum au primit-o colegii, dupa clipele de cosmar prin care a trecut

Playtech Playtech,
Andreea Esca, revenire de senzatie la PRO TV! Cum au primit-o colegii, dupa clipele de cosmar prin care a trecut

Dupa ce a depasit problemele din ultimele saptamani, stirista de la ProTV a revenit pe micile ecrane. Andreea Esca, revenire de senzatie la PRO TV! Cum au primit-o colegii, dupa clipele de cosmar prin care a trecut Luni seara in cadrul unei emisiuni Andreea Esca a declarat ca atat ea, cat si sotul ei si . continuă pe Playtech

Andreea Esca a revenit la Stirile PRO TV dupa ce s-a vindecat de COVID-19

Buna seara, Romania! Buna seara, Bucuresti! Andreea Esca 47 de ani) a revenit la pupitrul Stirilor PRO TV de la ora 19. 00, dupa aproape doua saptamani de absenta.

Andreea Esca, marturii cutremuratoare din infernul COVID! A izbucnit in lacrimi la TV: Nu sunt Dumnezeu...

La mai bine de o saptamana dupa ce vestea potrivit careia Andreea Esca ar fi fost infectata cu noul coronavirus a facut inconjurul internetului, vedeta PRO TV a facut si primele declaratii, intr-un interviu acordat colegilor sai, unde a explicat inclusiv de ce nu a ales sa faca publica toata aceasta problema.

Radu Banciu o pune la zid pe Andreea Esca dupa ce vedeta Pro TV s-a infectat cu COVID-19

Prezentatoarea stirilor de la Pro TV a marturisit, luni seara, ca ea si alti doi membri ai familiei ei au fost infectati cu COVID-19. Daca Andreea Esca si fiul ei s-au vindecat, sotul vedetei se afla internat.

Ce nu a observat nimeni in timpul interviului cu Andreea Esca la PRO TV. Detaliul care i-a emotionat pe multi

Luni seara, Andreea Esca a confirmat ca ea si sotul ei au fost infectati cu noul coronavirus. insa prezentatoarea de televiziune a transmis si un mesaj subliminal, in timpul interviului sau. Ce nu a observat nimeni in timpul interviului cu Andreea Esca la PRO TV Astfel, Andreea Esca a marturisit intr-un interviu extrem de emotionant, .

Cati bani castiga, de fapt, Andreea Esca la Pro TV. S-a aflat salariul real al vedetei: ce surpriza

Scandalul momentului o are in prim plan pe cea mai cunoscuta prezentatoare de stiri din Romania, Andreea Esca. Cu toate astea, vedeta ramane una din cele mai iubite si apreicate personalitati din mass-media romaneasca. Cati bani castiga, de fapt, Andreea Esca la Pro TV De-a lungul timpului salariul vedetei PRO TV a fost tema de .

Andreea Esca rupe tacerea, dupa disparitia de la Stirile PRO TV. Da, am fost bolnava

Luni, de la ora 19:00, la stirile PRO TV, intr-un interviu acordat lui Cosmin Stan, Andreea Esca raspunde tuturor intrebarilor pe care toata lumea le-a pus in ultimele zile, dupa ce a fost diagnosticata cu noul coronavirus si a disparut de pe micile ecrane. Interviu de exceptie cu Andreea Esca dupa disparitia de la Stirile .

Mircea Badea a luat-o, intr-un mod GROSOLAN, pe Andreea Esca peste picior, dupa ce a vazut interviul ei de la Pro TV

Andreea Esca a recunoscut, la Pro TV, faptul ca ea si alti doi membri ai familiei sale sotul si fiul) au fost infectati cu noul coronavirus. Daca ea si baiatul si-au revenit, partenerul prezentatoarei.

Cati romani s-au uitat la interviul cu Andreea Esca despre COVID-19

De departe, momentul saptamanii pe tv a fost acela in care Andreea Esca a povestit calvarul prin care a trecut in perioada in care ea, sotul si fiul ei au fost depistati pozitiv cu COVID-19. Iata cati romani s-au uitat la interviul cu ea din cadrul Stirilor Pro TV.

Cazul Andreea Esca: Am avut COVID-19! Sotul ei a fost intubat la terapie intensiva!

Andreea Esca a fost infectata cu coronavirus si a dezvoltat boala COVID-19. La fel s-a intamplat si cu sotul si fiul ei. Partenerul ei de viata, din pacate, a dezvoltat o forma severa a bolii si petrecut multe zile la terapie intensiva. Prezentatoarea Stirilor Pro TV a povestit calvarul prin care a trecut.

Dan Negru, reactie uluitoare. Ce spune despre infectatii din PRO TV si Antena 1

In aparenta, din razboiul pe care posturile TV Antena 1 si PRO TV il duc cu COVID-19, avantajat a iesit al doilea trust numit, caci, desi cu Andreea Esca infectata, stirile au continuat, in vreme ce filmarile pentru Te cunosc de undeva au fost suspendate. Imaginea castigatorului a devenit insa searbada dupa notificarea trimisa publicatiilor, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )