Libnet.ro
UNICEF

00:07

Trump spune ca distribuirea vaccinului anti-Covid va incepe saptamana viitoare

Hotnews Hotnews,
 Trump spune ca distribuirea vaccinului anti-Covid va incepe saptamana viitoare

Presedintele SUA, Donald Trump, a spus joi ca distribuirea vaccinului impotriva coronavirusului va incepe saptamana viitoare si in saptamana de dupa aceasta, relateaza Reuters. continuă pe Hotnews

Trump spune ca distribuirea vaccinului anti-Covid va incepe saptamana viitoare

Presedintele SUA, Donald Trump, a declarat ieri ca distribuirea vaccinului impotriva coronavirusului va incepe saptamana viitoare si in saptamana de dupa aceasta, conform Reuters.

Donald Trump a anuntat ca livrarea vaccinului anti-COVID-19 in SUA va incepe saptamana viitoare

Donald Trump, presedintele in exercitiu al Statelor Unite ale Americii, a anuntat ca livrarea vaccinului anti-COVOD-19 in SUA va incepe de saptamana viitoare si cealalta, informeaza Reuters. Joi, in cadrul.

SAPTAMANA VIITOARE: Consiliul de Administratie se va intruni, dupa ce au fost descoperite fapte de coruptie in Televiziunea Nationala

Saptamana viitoare, Cosiliul de Administratie se va intalni pentru atragerea raspunderii presedintelui-director general Doina Gradea si pentru sesizarea institutiilor abilitate privind suspendarea sefei TVR, potrivit unui comunicat de presa al Mediasind.

Strategia de vaccinare anti-COVID 19 din Romania va fi discutata saptamana viitoare in CSAT

Administratia Prezidentiala a anuntat joi, 26 noiembrie, ca strategia de vaccinare anti-COVID din Romania va fi discutata saptamana viitoare intr-o sedinta a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii.

Ludovic Orban anunta ca Planul National de Recuperare si Rezilienta va fi publicat pana saptamana viitoare: Asteptam orice propunere de imbunatatire din partea societatii civile

Planul National de Recuperare si Rezilienta va fi facut public, cel mai probabil, saptamana viitoare. Anuntul a fost facut, marti, de premierul Ludovic Orban care a precizat ca documentul va fi pus in.

Ludovic Orban prezinta saptamana viitoare Planul de Recuperare si Rezilienta

Premierul a anuntat marti ca va face public saptamana viitoare Planul National de Recuperare si Rez.

CSAT va aproba saptamana viitoare strategia de vaccinare anti - Covid

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT) va aproba, joia viitoare, strategia de vaccinare anti - C.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )