Libnet.ro
UNICEF

01:05

Trump da vina pe democrati pentru moartea unor copii de imigranti aflati in custodia autoritatilor

Adevărul Adevărul,
Trump da vina pe democrati pentru moartea unor copii de imigranti aflati in custodia autoritatilor

Presedintele american, Donald Trump, a imputat democratilor, sambata, stricta responsabilitate a mortii copiilor imigranti aflati in custodia autoritatilor SUA, dupa decesul a doi minori din Guatemala si in plina disputa politica legata de blocajul administratiei federale, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Donald Trump da vina pe democrati pentru moartea copiilor imigranti aflati n custodia autoritatilor

Presedintele american Donald Trump a imputat democratilor, sambata, stricta responsabilitate a mortii copiilor imigranti aflati in custodia autoritatilor SUA, dupa decesul a doi minori din Guatemala si in plina disputa politica legata de blocajul administratiei federale shutdown), scrie AFP.

Majoritatea americanilor considera ca Trump este responsabil pentru blocarea activitatii Guvernului / Trump da vina pe democrati

Majoritatea americanilor considera ca presedintele american Donald Trump este vinovat pentru blocarea partiala a activitatii Guvernului federal, in urma unei dispute privind bugetul de finantare pentru zidul de la granita cu Mexic, se arata intr-un sondaj publicat joi, relateaza Mediafax care citeaza Reuters.

PRESEDINTELE KLAUS IOHANNIS A CONVOCAT: Sedinta CSAT pentru ocuparea unor posturi in conducerea Armatei

Presedintele Klaus Iohannis a convocat sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii pentru astazi, la ora 12,00, la Palatul Cotroceni.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,195 seconds )