Libnet.ro
UNICEF

01:05

Donald Trump da vina pe democrati pentru moartea copiilor imigranti aflati n custodia autoritatilor

Hotnews Hotnews,
 Donald Trump da vina pe democrati pentru moartea copiilor imigranti aflati n custodia autoritatilor

Presedintele american Donald Trump a imputat democratilor, sambata, stricta responsabilitate a mortii copiilor imigranti aflati in custodia autoritatilor SUA, dupa decesul a doi minori din Guatemala si in plina disputa politica legata de blocajul administratiei federale shutdown), scrie AFP. continuă pe Hotnews

Trump da vina pe democrati pentru moartea unor copii de imigranti aflati in custodia autoritatilor

Presedintele american, Donald Trump, a imputat democratilor, sambata, stricta responsabilitate a mortii copiilor imigranti aflati in custodia autoritatilor SUA, dupa decesul a doi minori din Guatemala si in plina disputa politica legata de blocajul administratiei federale, relateaza AFP.

Majoritatea americanilor considera ca Trump este responsabil pentru blocarea activitatii Guvernului / Trump da vina pe democrati

Majoritatea americanilor considera ca presedintele american Donald Trump este vinovat pentru blocarea partiala a activitatii Guvernului federal, in urma unei dispute privind bugetul de finantare pentru zidul de la granita cu Mexic, se arata intr-un sondaj publicat joi, relateaza Mediafax care citeaza Reuters.

Donald Trump vorbeste despre mari progrese n negocierile comerciale cu China

Presedintele american Donald Trump a declarat sambata ca se inregistreaza mari progrese in negocierile comerciale cu China, dupa ce a discutat la telefon cu omologul sau chinez Xi Jinping, relateaza Agerpres citand AFP.

Donald Trump face publice, din GRESEALA, numele si locatia unor soldati americani din Irak

Dupa ce a vizitat trupele americane ramase in Irak, presedintele american Donald Trump a postat pe Twitter o inregistrare cu el si cu mai multi membri ai fortelor speciale americane, carora li se vad si.

Donald Trump, vizita neasteptata in Irak, alaturi de Melania: Nu mai suntem fraierii lumii, oameni buni! (VIDEO)

La cateva zile dupa anuntarea retragerii trupelor din Siria, cuplul prezidential a facut prima vizita intr-o zona de conflict. Si asta la aproape doi ani dupa ce Donald Trump a preluat mandatul de.

Discursul lui Donald Trump in fata militarilor din Irak: Nu mai suntem fraierii lumii!

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a facut o vizita neasteptata soldatilor americani stationati in Irak si a profitat de aceasta prima deplasare intr-o zona de conflict dupa alegerea sa in urma.

FOTO VIDEO Vizita neasteptata a lui Donald Trump la militarii americani din Irak. Presedintele a explicat decizia de a retrage trupele din Siria

Presedintele Donald Trump a facut o vizita surpriza trupelor militare americane din Irak, de Craciun, fiind prima sa calatorie intr-o zona de conflict, de cand este sef al Casei Albe. Acum cateva zile, Trump a anuntat o retragere a soldatilor americani din statul vecin Siria.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,247 seconds )