Libnet.ro
UNICEF

08:45

Trupa ACCEPT va concerta la Arenele Romane din Bucuresti

România Liberă România Liberă,
Trupa ACCEPT va concerta la Arenele Romane din Bucuresti

Germanii de la ACCEPT, unul dintre cele mai sonore nume ale scenei heavy metal internationale, vor concerta astazi, 14 decembrie a. c. , in cortul incalzit de la Arenele Romane din Bucuresti. Showul denumit generic Blind Rage over Romania, care va incepe la ora 19. 30, face parte din ultimul turneu in jurul lumii al teutonilor. continuă pe România Liberă

Trupa finlandeza Amorphis revine in Romania anul viitor

Dupa ce au fost capul de afis al festivalului Metalhead Meeting in 2015, finlandezii de la Amorphis revin in Romania anul viitor, pe 3 aprilie, pentru un concert la Arenele Romane din Bucuresti.

Premiu MNLR pentru Latina diplomatica in Tarile Romane

Editura Universitatii din Bucuresti EUB) are onoarea de a anunta premierea volumului Ana-Cristina Halichias, Latina diplomatica in Tarile Romane Secolele XIII-XVI) Studiu lingvistic si documente comentate, aparut la Editura Universitatii din Bucuresti in 2014, in Colectia LCI Limbi, Culturi, Identitati. Evenimentul a avut loc vineri, 4 decembrie 2015, la ora 18:00, in cadrul [].

Compania Avangate si-a extins spatiul de birouri din Bucuresti cu 1.000 mp

Incepand din aceasta toamna, echipa Avangate din Capitala si-a marit spatiul de birouri cu inca 1. 000 mp, pe langa cei 2. 000 mp deja existenti, in zona Pipera, cladirile Conect C1 si C3, arata un comunicat remis azi redactiei.

Ministerul Sanatatii: 23 de raniti in incendiul din clubul Colectiv, internati in spitale din Bucuresti. 3 sunt in stare critica

23 de raniti in incendiul din clubul Colectiv, dintre care 3 in stare critica, sunt internati in continuare in spitale din Bucuresti, a anuntat Ministerul Sanatatii. La Spitalul de Arsi sunt internati 5 pacienti, la Spitalul Bagdasar Arseni - 5 pacienti, la Spitalul Grigore Alexandrescu -3 pacienti, la Spitalul Elias - 2, Spitalul Militar Central - 4, Spitalul de Urgenta din Bucuresti - 3, Spitalul CC Iliescu - un pacient.

Le Grenier a Pain, 1 an in Romania. Cea mai buna paine din Paris, acum in doua locatii din Bucuresti!

Vedete din showbiz precum Simona Patruleasa, Diana Munteanu, Dana Savuica, Sonia Argint Ionescu, Alexandra Ungureanu, Carmen Negoita, Andreea Runceanu si Patricia Cimpoiasu Amadeus), DJ Wanda, Bianca Ionita, Ilinca Obadescu, Diana Bart, Rocsana Marcu, bloggeri si jurnalisti au aniversat un an de existenta in Romania a celebrei boulangerii Le Grenier a Pain.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )