Libnet.ro
UNICEF

15:00

Trupa LMFAO s-a despartit! Ce se intampla cu concertul de la Bucuresti?

Devorator Monden Devorator Monden,
Trupa LMFAO s-a despartit! Ce se intampla cu concertul de la Bucuresti?

Trupa LMFAO s-a destramat, iar concertul programat pe 4 octombrie la Bucuresti este pus sub semnul intrebarii. Redfoo si Sky Blu au luat-o pe drumuri diferite, urmand a lucra, pe viitor, la proiecte solo. Cred ca am inceput, in mod natural, sa frecventam doua cercuri diferite de persoane, doua tipuri diferite de public, insa noi [. continuă pe Devorator Monden

Trupa LMFAO s-a despartit! Concertul lor de la Bucuresti, de pe 4 octombrie, pus sub semnul intrebarii?!

Canta impreuna de mai bine de sase ani, insa Redfoo si SkyBlu, cei doi baieti care formeaza LMFAO, au ajuns celebri abia anul trecut cu hituri precum Party Rock Anthem sau Sexy and I Know It. Se pare ca cei doi nu au putut manageria corect succesul de care s-au bucurat, astfel ca au anuntat ca isi vor continua cariera muzicala pe cai separate. Continue reading .

VIDEO Trupa LMFAO s-a destramat. Concertul de la Bucuresti nu a fost anulat

Grupul LMFAO - care are programat un concert in Bucuresti, pe 4 octombrie - s-a destramat, dupa ce cei doi muzicieni care il compun, ale caror nume de scena sunt Redfoo si Sky Blu, au decis sa urmeze directii diferite in muzica si sa se concentreze asupra unor proiecte solo. Informatia a aparut pe site-urile din SUA, nefiind confirmata inca pe pagina oficiala a trupei.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )