Libnet.ro
UNICEF

01:05

Trupa Voltaj, reprezentanta Romaniei, s-a calificat in finala Eurovision (VIDEO)

B1 B1,
Trupa Voltaj, reprezentanta Romaniei, s-a calificat in finala Eurovision (VIDEO)

Romania s-a calificat, marti, la finala Eurovision, fiind reprezentanta de trupa Voltaj, informeaza Agerpres. Prima semifinala a concursului cantecului european a avut loc la Wiener Stadthalle, in Viena. in. continuă pe B1

FOTO Trupa Voltaj, reprezentanta Romaniei la Eurovision 2015, vazuta de caricaturistul Stefan Popa Popas

Stefan Popa Popas, caricaturistul timisorean de Guiness Book, a realizat pentru Adevarul portretul celor de la trupa Voltaj, care intra astazi in semifinalele Eurovision 2015.

incepe Eurovision 2015. Trupa Voltaj afla astazi daca ajunge in finala

Trupa Voltaj, reprezentanta Romaniei la Eurovision 2015, va intra pe pozitia a 15-a in prima semifinala a concursului muzical, care are loc marti, in Viena. Spectacolul va fi difuzat in direct de postul public, la ora 22.

Romania s-a calificat in finala Eurovision

Trupa Voltaj, reprezentanta Romaniei, s-a calificat in finala Eurovision, dupa prima semifinala a concursului cantecului european, ce a avut loc marti, la Wiener Stadthalle, anunta Agerpres.

Trupa Voltaj s-a CALIFICAT in finala Eurovision 2015

Trupa Voltaj, reprezentanta Romaniei, s-a calificat in finala Eurovision 2015, care va avea loc sambata, dupa ce a trecut, marti seara, de prima semifinala, care s-a desfasurat pe scena Wiener Stadhalle, din capitala Austriei, informeaza Mediafax.

Trupa Voltaj s-a calificat in finala Eurovision 2015

Trupa Voltaj, reprezentanta Romaniei, s-a calificat in finala Eurovision 2015, care va avea loc sambata, dupa ce a trecut, marti seara, de prima semifinala, care s-a desfasurat pe scena Wiener Stadhalle, din capitala Austriei.

Eurovision 2015: Trupa Voltaj, mesaj EMOTIONANT dupa calificarea in finala

Reprezentanta Romaniei la concursul muzical Eurovision 2015, trupa Voltaj, le-a multumit sustinatorilor pe pagina lor de Facebook, dupa ce s-au calificat in finala concursului.

Voltaj s-a calificat in finala EUROVISION

Trupa Voltaj, reprezentanta Romaniei, s-a calificat in finala Eurovision 2015, care va avea loc sambata, dupa ce a trecut, marti seara, de prima semifinala, care s-a desfasurat pe scena Wiener Stadhalle, din.

Eurovision 2015, semifinala 1: Cu ce ganduri porneste trupa Voltaj in marea competitie LIVETEXT

Eurovision 2015, semifinala 1. Trupa Voltaj, reprezentanta Romaniei, va intra pe pozitia a 15-a in prima semifinala a Eurovision 2015, care va avea loc in aceasta seara la Viena. Concursul cantecului european este transmis de TVR 1, de la ora 22. Ramaneti pe adevarul. ro pentru cele mai importante momente ale Eurovision 2015, semifinala 1.

Eurovision 2015. Voltaj duce Romania in finala

Eurovision 2015, semifinala 1. Trupa Voltaj, reprezentanta Romaniei, a trecut de prima semifinala dupa exprimarea voturilor si merge in finala Eurovision 2015. Pe de alta parte, Modova nu a primit suficiente voturi si rateaza finala.

Eurovision 2015, semifinala 1: Voltaj lupta in aceasta seara pentru un loc in finala. Tarile concurente si ordinea intrarii

Eurovision 2015, semifinala 1. Trupa Voltaj, reprezentanta Romaniei, intra pe pozitia a 15-a in prima semifinala a Eurovision 2015, care va avea loc in aceasta seara la Viena, de la ora 22:00, la TVR 1. Eduard Romanyuta, reprezentantul Republicii Moldova, va intra primul in concurs in aceeasi semifinala.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )