Libnet.ro
UNICEF

17:30

Trupul alpinistului surprins de avalansa in Masivul Bucegi a fost gasit dupa sase luni

Antena3 Antena3,
Trupul alpinistului surprins de avalansa in Masivul Bucegi a fost gasit dupa sase luni

Trupul alpinistului surprins de o avalansa pe Valea Costilei din Muntii Bucegi in luna ianuarie a fost gasit, joi, dupa sase luni de la disparitie, a anuntat Salvamont Prahova. Reprezentantii Salvamont. continuă pe Antena3

Alpinistul inghitit de avalansa in Muntii Bucegi a fost gasit mort. Cel care a facut descoperirea este chiar fratele sau

Cadavrul lui Daniel Rusu, tanarul alpinist care a murit, la inceputul anului, in muntii Bucegi a fost gasit joi dimineata chiar de catre fratele sau.

SOC in lumea sportului! Marele campion a fost gasit MORT intr-o camera de hotel din Poiana Brasov

Soc in lumea sportului! Atletul Dumitru Mihailescu a fost gasit mort, luni, intr-o camera de hotel din Poiana Brasov. Misu avea 65 de ani si a fost multiplu campion al Romaniei la atletism. in.

Colegul de celula al lui Ionut Gologan a fost gasit mort

Colegul de celula al lui Ionut Gologan, romanul condamnat la moarte in Malaezia, a fost gasit mort in spatele gratiilor. in varsta de 24 de ani, Marippan Manivannan a murit dupa ce nu a primit ingrijiri.

A fost gasit mort in celula! Momente de groaza pentru Ionut Gologan, romanul condamnat la moarte in Malaezia

Momente de groaza pentru Ionut Gologan, romanul condamnat la moarte in Malaezia. Colegul de celula al acestuia a fost gasit mort chiar de catre roman, scrie WowBiz. Marippan Manivannan, in varsta de 24.

Caz HALUCINANT in Botosani: Un copil de 9 ani a fost gasit in COMA alcoolica pe un camp

Caz halucinant in judetul Botosani! Un copil in varsta de 9 ani a ajuns in coma alcoolica la spital, dupa ce a fost gasit inconstient pe camp. Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia.

Ce mai fura romanii: Un BULDOEXCAVATOR evaporat la Bistrita a fost gasit in Vrancea! (FOTO)

Noi recorduri ale romanilor in materie de furat! Un buldoexcavator in valoare de 100. 000 de euro, furat la Bistrita-Nasaud, a fost gasit de catre politistii din judetul Vrancea. Soferul, un barbat de.

Un fost campion roman la atletism a murit. Barbatul a fost gasit fara viata intr-o camera de hotel

Fostul campion national la atletism, Dumitru Mihailescu, a fost gasit mort, luni, intr-o camera de hotel din Poiana Brasov. Misu, cum ii spuneau apropiatii, avea 65 de ani si era expert sportiv din.

Descoperire arheologica importanta, in judetul Buzau. Obiectul vechi de patru milenii a fost gasit de un muncitor

O spada din bronz, veche de aproape 4. 000 de ani, a fost scoasa la lumina intamplator, de catre un muncitor care efectua sapaturi pe albia raului Buzau. Exponatul, extrem de valoros din punct de vedere istoric, a ajuns in posesia Muzeului Judetean de Istorie Buzau iar pe viitor va fi aratata publicului larg, in cadrul unei expozitii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )