Libnet.ro
UNICEF

12:16

Ce mai fura romanii: Un BULDOEXCAVATOR evaporat la Bistrita a fost gasit in Vrancea! (FOTO)

B1 B1,
Ce mai fura romanii: Un BULDOEXCAVATOR evaporat la Bistrita a fost gasit in Vrancea! (FOTO)

Noi recorduri ale romanilor in materie de furat! Un buldoexcavator in valoare de 100. 000 de euro, furat la Bistrita-Nasaud, a fost gasit de catre politistii din judetul Vrancea. Soferul, un barbat de. continuă pe B1

SOC in lumea sportului! Marele campion a fost gasit MORT intr-o camera de hotel din Poiana Brasov

Soc in lumea sportului! Atletul Dumitru Mihailescu a fost gasit mort, luni, intr-o camera de hotel din Poiana Brasov. Misu avea 65 de ani si a fost multiplu campion al Romaniei la atletism. in.

A fost gasit mort la VOLAN! Politia este in ALERTA

Moarte suspecta in Buzau! Un sofer a fost gasit mort pe soseaua de centura a orasului. Barbatul avea in jur de 52 de ani. Soferul a fost gasit de un echipaj al politiei locale. Initial, acestia,.

TRAGEDIE pe litoral! A fost gasit inecat in lacul Techirghiol

Un barbat din Constanta, in varsta de 76 de ani, a murit la Techirghiol dupa ce a fost scos din lac de mai multi turisti care l-au adus la mal. Accidentul a avut loc in jurul orei 13:40 la Baile Reci din.

Un fost campion roman la atletism a murit. Barbatul a fost gasit fara viata intr-o camera de hotel

Fostul campion national la atletism, Dumitru Mihailescu, a fost gasit mort, luni, intr-o camera de hotel din Poiana Brasov. Misu, cum ii spuneau apropiatii, avea 65 de ani si era expert sportiv din.

Ce regreta cel mai des romanii aflati pe patul de moarte: marturiile unui preot care a spovedit mii de credinciosi

In 20 de ani de preotie, parintele Mihai Andrei Aldea a spovedit mii de oameni care reprezinta sute de mii de ani de viata. in ultimele zile pe care le mai au de trait, vazand moartea inaintea ochilor, cei mai multi isi dau seama ca si-au irosit viata siajung sa sfarseasca in lacrimi.

ştiri de la B1

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )