Libnet.ro
UNICEF

22:00

Trupul pictorului spaniol Salvador Dali a fost exhumat joi

Adevărul Adevărul,
Trupul pictorului spaniol Salvador Dali a fost exhumat joi

Trupul celebrului pictor spaniol Salvador Dali a fost exhumat joi pentru prelevarea de probe ADN necesare intr-un proces de stabilire a paternitatii, intentat de o ghicitoare in carti de tarot, Maria Pilar Abel, care sustine ca este fiica acestuia. Expertii care s-au ocupat de exhumare au dezvaluit ca una dintre caracteristicile definitorii ale artistului, mustata sa, a ramas intacta dupa aproape trei decenii de la moartea acestuia. continuă pe Adevărul

Pictorul Salvador Dali, EXHUMAT dupa 28 de ani. Ce SECRETE ies la suprafata

Trupul neinsufletit al pictorului spaniol Salvador Dali a fost exhumat joi seara, la 28 de ani dupa moartea artistului, in urma unei hotarari judecatoresti pronuntate intr-un proces de.

VIDEO. La 28 de ani de la inmormantare, celebra mustata a lui Salvador Dali a ramas intacta

Celebra mustata a pictorului spaniol Salvador Dali a ramas intacta, dupa 28 de ani de la inhumare, au constatat medicii legisti . Trupul lui a fost exhumat, joi, pentru prelevarea unei mostre de ADN in vederea stabilitatii paternitatii lui Pilar Abel.

Mustata lui Salvador Dali, exhumat joi seara pentru prelevarea de ADN, este intacta

Expertii judiciari insarcinati cu prelevarea de ADN din cadavrul pictorului suprarealist Salvador Dali, mort in urma cu 28 de ani, au constatat ca ramasitele acestuia sunt bine conservate, incepand cu mustata sa, a anuntat vineri fundatia Dali, citata de AFP.

Salvador Dali va fi exhumat joi, la 28 de ani de la moartea sa

Mormantul artistului suprarealist spaniol Salvador Dali va fi deschis joi, la 28 de ani de la moartea sa, pentru a determina daca are sau nu o descendenta, pe Maria Pilar Abel, clarvazatoare, care pretinde ca este fructul unei relatii scurte dintre artist si mama ei, camerista, potrivit AFP.

Se intampla la 28 de ani de la moartea lui Salvador Dali. Ramasitele pictorului vor fi scoase din mormant. Care este motivul

Mormantul artistului suprarealist spaniol Salvador Dali va fi deschis joi, la 28 de ani de la moartea sa, pentru a determina daca are sau nu o descendenta, pe Maria Pilar Abel, clarvazatoare, care pretinde ca.

Surpriza la dezhumare: MUSTATA lui Salvador Dali este INTACTA!!

Expertii judiciari insarcinati cu prelevarea de ADN din cadavrul pictorului suprarealist Salvador Dali, mort in urma cu 28 de ani, au constatat ca ramasitele acestuia sunt bine conservate,.

Ce au descoperit medicii legisti cand au deschis mormantul lui Salvador Dali

Medicii legisti care au exhumat ramasitele lui Salvador Dali, joi seara, in vederea stabilirii paternitatii intr-un proces intentat de o femeie, au declarat ca mustata artistului este aproape.

Accident Mehedinti. Traficul feroviar a fost intrerupt, joi, dupa ce trenul Bucuresti-Budapesta a lovit o masina. Doua persoane au murit

Traficul feroviar este intrerupt, joi, din cauza coliziunii dintre trenul international IR 72, Bucuresti - Craiova - Timisoara - Budapesta si un autoturism, la trecerea la nivel cu calea ferata de la iesire din statia Garnita, intre Drobeta Turnu Severin si Strehaia, informeaza CFR Calatori.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )