Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO. La 28 de ani de la inmormantare, celebra mustata a lui Salvador Dali a ramas intacta

România Liberă România Liberă,
VIDEO. La 28 de ani de la inmormantare, celebra mustata a lui Salvador Dali a ramas intacta

Celebra mustata a pictorului spaniol Salvador Dali a ramas intacta, dupa 28 de ani de la inhumare, au constatat medicii legisti . Trupul lui a fost exhumat, joi, pentru prelevarea unei mostre de ADN in vederea stabilitatii paternitatii lui Pilar Abel. continuă pe România Liberă

Mustata lui Salvador Dali, exhumat joi seara pentru prelevarea de ADN, este intacta

Expertii judiciari insarcinati cu prelevarea de ADN din cadavrul pictorului suprarealist Salvador Dali, mort in urma cu 28 de ani, au constatat ca ramasitele acestuia sunt bine conservate, incepand cu mustata sa, a anuntat vineri fundatia Dali, citata de AFP.

Surpriza la dezhumare: MUSTATA lui Salvador Dali este INTACTA!!

Expertii judiciari insarcinati cu prelevarea de ADN din cadavrul pictorului suprarealist Salvador Dali, mort in urma cu 28 de ani, au constatat ca ramasitele acestuia sunt bine conservate,.

Se intampla la 28 de ani de la moartea lui Salvador Dali. Ramasitele pictorului vor fi scoase din mormant. Care este motivul

Mormantul artistului suprarealist spaniol Salvador Dali va fi deschis joi, la 28 de ani de la moartea sa, pentru a determina daca are sau nu o descendenta, pe Maria Pilar Abel, clarvazatoare, care pretinde ca.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )