Libnet.ro
UNICEF

19:31

Trupul turistului mort n avalansa din Muntii Calimani a fost recuperat / Cei doi barbati accidentati, preluati si ei de salvamontisti si dusi la spital

Hotnews Hotnews,
 Trupul turistului mort n avalansa din Muntii Calimani a fost recuperat / Cei doi barbati accidentati, preluati si ei de salvamontisti si dusi la spital

Trupul turistului mort in avalansa produsa duminica noapte in Muntii Calimani a fost recuperat cu ajutorul unui elicopter SMURD. De asemenea, salvamontistii le-au recuperat si pe cele doua persoane ranite in avalansa, acestea fiind duse la spital. continuă pe Hotnews

Persoane surprinse de avalansa n muntii Calimani; intervin echipaje din Harghita, Mures si Suceava

Un grup de persoane a fost surprins, duminica seara, de o avalansa in muntii Calimani, pentru recuperarea accidentatilor intervenind echipaje de prim-ajutor din judetele Harghita, Mures si Suceava, a informat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Harghita, Alina Ciobotariu.

Trei persoane cu snowmobile au fost surprinse de o avalansa in Muntii Calimani

Alarma s-a dat duminica seara, in jurul orei 21. Sase salvamontisti de la Serviciul Salvamont Suceava au plecat in cautarea celor trei victime. Din primele informatii, trei persoane se plimbau cu snowmobilele in Muntii Calimani cand au fost surprinse de avalansa.

Salvamontistii au ajuns la persoanele surprinse de avalansa in Muntii Calimani si spera sa poata recupera cu elicopterul ranitii si persoana decedata

Salvamontistii au ajuns, luni dimineata, la cele trei victime ale avalansei care s-a produs in Muntii Calimani si spera sa le poata recupera cu elicopterul.

Turisti surprinsi de avalansa n Muntii Calimani. Unul dintre ei a fost gasit decedat de echipele de salvamontisti

Trei turisti au fost surprinsi de o avalansa, iar unul dintre ei a murit, in Masivul Calimani, in timp ce faceau o drumetie cu snowmobile. Accidentul s-a produs in acelasi loc in care, in urma cu doi ani, o avalansa a surprins doi salvamontisti, potrivit Mediafax.

Misiune in muntii Calimani: Un elicopter a fost trimis la locul avalansei pentru recuperarea turistului care a murit (VIDEO)

Tragedie in masivul Calimani. Mai multi turisti care se plimbau cu snowmobilele au fost surprinsi de o avalansa. Unul dintre acestia a fost ucis de valul de zapada iar un altul este ranit. Un elicopter.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )