Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tudor Chirila: Azi incepe scoala. Nu vad niciun motiv de bucurie ca mii de elevi se inroleaza intr-un sistem invechit si neperformant

Adevărul Adevărul,
Tudor Chirila: Azi incepe scoala. Nu vad niciun motiv de bucurie ca mii de elevi se inroleaza intr-un sistem invechit si neperformant

Actorul si cantaretul Tudor Chirila 45 de ani) a criticat din nou sistemul de invatamant romanesc, in contextul inceperii noului an scolar, si a initiat o campanie pentru reformarea lui. continuă pe Adevărul

Tudor Chirila a scos din minti parintii din Romania. Ce mesaj a transmis in prima zi de scoala. Nu vad niciun motiv de bucurie!

Tudor Chirila este preocupat de problemele din invatamantul romanesc, pe care le semnaleaza de fiecare data cand are prilejul. Cu ocazia inceperii noului an scolar, artistul a postat pe Facebook un mesaj critic la adresa sistemului de invatamant si a initiat o petitie pentru reformarea lui. Tudor Chirila a transmis un mesaj dur in prima .

Tudor Chirila, apel catre clasa politica: Depolitizati educatia si incepeti sa construiti impreuna un nou sistem care sa puna cu adevarat in centrul sau elevul

La inceputul anului scolar, actorul Tudor Chirila a initiat un apel catre clasa politica, pe care o indeamna sa se uneasca pentru educatie. Nu vad niciun un motiv de bucurie ca mii de elevi se inroleaza intr-un sistem invechit si neperformant in care copilul este pus pe ultimul loc dupa diverse interese care mai de care mai absurde. Sistemul in sine e absurd. Din pacate, lucrurile nu se pot schimba decat din doua directii: mentalitatea si vointa politica,isi justifica actorul initierea unei petitii pentru scoala prin care face apel la clasa politica.

Tudor Chirila il ia la misto pe Horia Brenciu, la Vocea Romaniei. Suntem pentru integrare. Chiar si a lui!

Primul episod, primele intepaturi. Tudor Chirila il ia la misto pe Horia Brenciu, la Vocea Romaniei. Colegii de platou vor privi in aceasta seara un schimb acid de replici. Tudor Chirila il ia la misto pe Horia Brenciu, la Vocea Romaniei Vineri, 6 septembrie, incepe Vocea Romaniei, de la ora 20:30. Revenirea lui Horia Brenciu .

Cine este si cum arata sotia lui Tudor Chirila. Ea e femeia perfecta care i-a daruit un baietel

Tudor Chirila nu mai este de mult barbatul care alearga dupa dragoste, caci, pentru necunoscuti, o are de ceva vreme. Cine este si cum arata sotia artistului? Cine este si cum arata sotia lui Tudor Chirila Tudor Chirila este unul dintre artistii care isi pastreaza familia departe de lumina reflectoarelor. Desi multe detalii nu se .

Tudor Chirila, mesaj pentru POLITICIENI, la inceputul anului scolar: Depolitizati educatia si incepeti sa construiti impreuna un nou sistem care sa puna cu adevarat in centrul sau elevul

Tudor Chirila a initiat un apel catre clasa politica, la inceputul anului scolar. Actorul cere depolitizarea educatiei si construirea unui un nou sistem care sa puna cu adevarat in centrul sau.

Peste 2,8 milioane de elevi vor incepe scoala luni

Peste 2,8 milioane de elevi vor incepe scoala luni, conform datelor prezentate de Ministerul Educatiei, care precizeaza ca manualele care au fost retiparite se afla deja in unitatile de invatamant. MEN arata ca a alocat fonduri pentru imbunatatirea conditiilor din 858 de unitati de invatamant care functioneaza cu grupuri sanitare situate in curte, fara apa curenta si fara canalizare, o situatie din luna martie 2019 aratand ca erau 1. 180 de scoli cu grupuri sanitare necorespunzatoare.

Luni incepe scoala. Cate saptamani dureaza cursurile si cand se intra in vacante

Noul an scolar incepe luni, 9 septembrie, astfel ca peste 2,8 milioane de elevi si copii de gradinita au fost deja cuprinsi de emotiile primului clopotel. Totusi, este prima data dupa 1990 cand numarul.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )