Libnet.ro
UNICEF

07:45

Peste 2,8 milioane de elevi vor incepe scoala luni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Peste 2,8 milioane de elevi vor incepe scoala luni

Peste 2,8 milioane de elevi vor incepe scoala luni, conform datelor prezentate de Ministerul Educatiei, care precizeaza ca manualele care au fost retiparite se afla deja in unitatile de invatamant. MEN arata ca a alocat fonduri pentru imbunatatirea conditiilor din 858 de unitati de invatamant care functioneaza cu grupuri sanitare situate in curte, fara apa curenta si fara canalizare, o situatie din luna martie 2019 aratand ca erau 1. 180 de scoli cu grupuri sanitare necorespunzatoare. continuă pe Ziarul Bursa

ANTENA3.RO LIVE. incepe scoala - Vorbim despre preventie, imunitate si motivele pentru care la noi la mare toata lumea face enterocolita

Incepe scoala DIN PACATE), incepe trezitul dimineata, incepe aglmoeratia, incepe alergatura, incep epidemiile, racelile, incep mucii, incep toate distractiile practic. Si asta in conditiile in care traim in tara in care nu ne spalam suficient de mult pe maini, dar ne e frica de Ebola si cine stie ce alta boala exotica. Maine, la Antena 3 LIVE cu Maria Coman, vine directorul medical al Spitalului de Boli Infectioase Victor Babes, doctorita Simin Florescu.

Firea: Lucrarile pentru prelungirea Ghencea-Domnesti vor incepe in 9 septembrie. La cat se ridica costurile

Primarul general al Capitalei a anuntat ca lucrarile pentru obiectivul de investitii Penetratie Prelungirea Ghencea - Domnesti si Supralargire Bulevardul Ghencea vor incepe in data de 9 septembrie. Specialistii au estimat ca lucrarile vor dura durata aproximativ 2 ani si vor costa 122 de milioane de euro.

Bunuri contrafacute in valoare de peste 1,1 milioane lei, confiscate in Portul Constanta

Politistii de frontiera din cadrul Garzii de Coasta au gasit, intr-un container sosit din China, bunuri contrafacute in valoare de peste 1,1 milioane lei. Un cetatean roman este cercetat penal pentru.

Preotul care doteaza cu ghiozdane incarcate la maximum peste 120 de copii nevoiasi. Cum putem cere rezultate de la un copil care incepe scoala nepregatit?

Un preot din Botosani organizeaza de sase ani o campanie pentru elevii saraci din judet. A reusit si in acest, cu ajutorul enoriasilor, sa trimita la scoala bine pregatiti peste 120 de copii nevoiasi de toate varstele.

Peste 26 de milioane de persoane au tranzitat frontiera in sezonul estival

Peste 26 de milioane de persoane au tranzitat frontiera in perioada sezonului estival, in crestere cu 17% fata de perioada similara a anului trecut, anunta Politia de Frontiera. Cel mai tranzitat a fost PTF Aeroport Henri Coanda, cu 4 milioane de persoane, urmat de PTF Nadlac II, cu 2,9 milioane de persoane.

Facebook, implicat intr-un nou scandal mondial! Peste 400 de milioane de numere de telefon au fost facute publice

Facebook este implicat intr-un nou scandal mondial pentru o noua scurgere de informatii. Peste 400 de milioane denumere de telefon din baza de date a companiei au fost publicate online, incidentul fiind.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )