Libnet.ro
UNICEF

07:01

Tudor Chirila, dupa alegeri: Sunt uimit de rezultatul mare avut de PSD. Ce mesaj are pentru PNL si USR-PLUS

Adevărul Adevărul,
Tudor Chirila, dupa alegeri: Sunt uimit de rezultatul mare avut de PSD. Ce mesaj are pentru PNL si USR-PLUS

Actorul Tudor Chirila a comentat rezultatul alegerilor europarlamentare si al referendumului pentru Justitie, precizand ca pericolul reprezentat de PSD nu a trecut, iar partidele castigatoare, PNL si Alianta USR-PLUS, au pe umeri o mare responsabilitate. continuă pe Adevărul

Codrin Stefanescu anunta CURATENIA de dupa alegeri, in PSD: Nu putem asculta voci precum cea alui Negoita. sunt oameni care au jucat pe doua fronturi

Codrin Stefanescu anunta curatenia de dupa alegeri in PSD. Secretarul general al partidului spune ca unii membri au jucat pe alte fronturi, dandu-l ca exemplu pe Robert Negoita, primarul.

Gigi Becali, prima reactie dupa alegeri. Scapam de ciuma rosie! De ce nu a fost sa voteze

Gigi Becali, finantatorul FCSB, a avut o prima reactie dupa alegerile europarlamentare. El a explicat si de ce nu a fost sa voteze. Gigi Becali, finantatorul FSCB, vicecampioana Ligii 1, a avut o prima reactie dupa anuntarea primelor rezultate de la alegerile europarlamentare. Nu am fost sa votez pentru ca nu am voie. Ma bucur [] .

Iohannis, reactie dupa alegeri: Am vazut cu totii cozile interminabile. Rusine, PSD!

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a venit cu prima declaratie dupa alegerile europarlamentare. Totodata, el a convocat si referendumul pentru justitie, care a avut prag de 30%. L-a trecut. Referendumul a trecut cu brio. Dragi romani, ati votat clar si ferm pentru o politica corecta, pentru o justitie dreapta, pentru o buna guvernare, pentru romani si [] .

Daniel Zamfir, mesaj dupa alegeri: Poporul are intotdeauna dreptate

Senatorul ALDE Daniel Zamfir a publicat o reactie la rezultatul alegerilor europarlamentare 2019. ROMANII AU DECIS mu_epsd a invins detasat faraabuzuri. Poporul are intotdeauna dreptate! este mes.

[P] VIDEO INTERVIU Dan Barna: Alianta USR-PLUS are in vedere un rezultat in jurul lui 20% la alegeri/ Sunt convins ca referendumul va trece si va avea un rezultat pozitiv

Dan Barna, presedintele USR incurajeaza cetatenii sa iasa la vot pe 26 mai si sa voteze DA la referendum. intr-un interviu acordat HotNews. ro, Dan Barna a vorbit despre alegerile de duminica, despre initiativa Fara penali in functii publice, despre procesul lui Liviu Dragnea, dar si despre ralierea la un grup in viitorul Parlament European. Alegerile din 26 mai sunt niste alegeri care transmit un mesaj foarte clar: dupa trei ani de abuzuri, de umilinte, de cetateni gazati de catre statul care ar fi trebuit sa-i apere si sa-i reprezinte, dupa trei ani de Nicolicea si Iordache, in sfarsit avem ocazia sa mergem sa ne exprimam acolo unde conteaza, a declarat Dan Barna.

Stirile ProTV: Scandal in PSD dupa alegeri. 4 candidati ar putea fi scosi de pe lista pentru Bruxelles

Este razmerita in PSD dupa scorul dezastruos obtinut de partid la alegerile europarlamentare de pe 26 mai 2019.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2362 seconds )