Libnet.ro
UNICEF

17:00

Tudor Chirila o face praf pe Gabriela Firea! A spus tot adevarul despre Primarul Capitalei

Playtech Playtech,
Tudor Chirila o face praf pe Gabriela Firea! A spus tot adevarul despre Primarul Capitalei

Tudor Chirila nu se mai abtine si o face praf pe Gabriela Firea. Ce a spus cunoscutul jurat de la Vocea Romaniei despre primarul general al Capitalei? Fanii artistului l-au felicitat indelung pentru transparenta de care a dat dovada. Tudor Chirila, critici aspre pentru Gabriela Firea Cunoscutul solist de la Vama vine cu critici imense . continuă pe Playtech

Tudor Chirila o critica pe Firea si comenteaza sondajele: E ingrijorator cata lume ar vota un primar care n-a facut nimic

Actorul si cantaretul Tudor Chirila 45 de ani) a comentat pe Facebook rezultatele ultimelor sondaje cu privire la optiunile bucurestenilor la alegerea primarului general. Chirila incurajeaza oamenii sa mearga la vor daca nu mai vor alti patru ani de incompetenta si o acuza pe Gabriela Firea ca este intr-o continua campanie electorala.

Ce face Tudor Chirila acum, dupa ce Vocea Romaniei a fost scoasa de PRO TV. Andreea Esca l-a dat de gol

Asa cum va relatam ieri, conform unei postari pe Instagram, Tudor Chirila, alaturi de Andreea Esca s-ar afla imareuna intr-o zona mirifca din Romania, la Porumbacu de Sus. Conform ultimelor informatii Andreea Esca se afla in respectiva locatie alaturi de familie, de cei doi copii si de sot. Tudor Chirila joaca table cu fiul Andreei .

Cum a surprins-o Tudor Chirila pe Andreea Esca, acum cateva minute. Artistul a recunoscut ca a fost indragostit de stirista de la PRO TV

Tudor Chirila este recunoscut pentru non-conformismul sau dar si pentru cuceririle pe care le-a facut de-a lungul timpului, printre ele numarandu-se si celebra Andreea Raicu, dar la un mment dat a socat printr-o afirmatie facuta public. Tudor Chirila fotograful Andreei Esca Daca va intrebati ce mai face in vreme de pandemie, Tudor Chirila, va spunem .

Ana Ciceala, despre proiectul propus de Gabriela Firea pentru stimularea donarii de plasma: Este o noua ilegalitate propusa de primarul general

Liderul consilierilor municipali USR, Ana Ciceala, a afirmat ca proiectul propus de primarul Gabriela Firea pentru stimularea financiara a celor care vor dona plasma pentru pacientii Covid-19, este o noua ilegalitate. Ciceala a spus ca legislatia interzice acordarea unei remuneratii pentru donarea de sange si sau a altor componente sanguine. Ea a mentionat ca pentru Gabriela Firea totul se tranzactioneaza contra unor sume de bani.

Cati bani castiga Gabriela Firea la Primaria Capitalei. Suma uriasa pe care o ia in fiecare luna

Ajunsa in fotoliul de primar al municipiului Bucuresti in vara lui 2016, Gabriela Firea are un salariu la care alti romani doar viseaza. in plus, remuneratia ei a tot crescut in ultimii ani. Spre exemplu, in anul 2018, coalitia PSD-ALDE a decis ca primarii iti pot mari singuri salariile si le pot stabili si pe .

GABRIELA FIREA: Duminica depunem candidaturile, apoi mergem la sediul PSD

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca duminica vor fi depuse candidaturile social-democratilor pentru Primaria Bucuresti, primariile de sector si Consiliul General, apoi la sediul PSD vor fi facute declaratii, iar acolo va fi prezent si fostul premier Sorin Grindeanu.

Gabriela Firea a rabufnit dupa demiterea directorului de Fizica Nucleara de la Magurele: Tortura politica depaseste orice limita!

Gabriela Firea a rabufnit dupa ce directorul institutului de Fizica Nucleara Horia Huluberi-Laserul de la Magurele a fost demis. Primarul general al Capitalei acuza ca tortura politica de acum depaseste orice limita.

Gabriela Firea anunta reluarea programului O sansa pentru cuplurile infertile

Gabriela Firea a anuntat, printr-o postare pe Facebook, reluarea programului O sansa pentru cuplurile infertile - etapa 2020, program in cadrul caruia 1. 000 de cupluri vor primi un stimulent financiar de aproape 3. 000 de euro pentru fertilizare in vitro.

Nicusor Dan: Lupta principala se va da intre mine si Gabriela Firea. Mi-as fi dorit ca alianta anti-PSD pentru Capitala sa fie facuta de patru partide (VIDEO)

Nicusor Dan este de parere ca principala lupta pentru Primaria Capitalei se va da intre el si Gabriela Firea, primarul in exercitiu. in direct pe B1 TV, vineri seara, la Buna, Romania! cu Razvan.

Gabriela Firea, despre proiectul Testarea BRCA: Un nou proiect care salveaza vieti!

Gabriela Firea a anuntat, astazi, printr-o postare pe Facebook, initierea unui nou proiect in Bucuresti pentru femeila care sufera de cancer mamar.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )