Libnet.ro
UNICEF

21:15

Tudor Chirila: Multa lume exulta. Eu as fi mai rezervat

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Tudor Chirila: Multa lume exulta. Eu as fi mai rezervat

A cazut guvernul. Multa lume exulta si asteapta vremea reformei. Eu as fi mai rezervat. De acum inainte PSD va plasa in carca noului guvern rezultatele celei mai incompetente guvernari de dupa revolutie si va capitaliza electoral. Asta pentru ca. continuă pe Wall-Street Ro

Tudor Chirila, dupa ce Guvernul Dancila a PICAT: PSD va plasa in carca noului guvern toata incompetenta sa. Asta pentru ca electoratul roman este in marea lui majoritate needucat si uita repede

Tudor Chirila afirma, joi, dupa caderea guvernului, ca este rezervat in privinta a aceea ce urmeaza sa se intample pe scena politica. A cazut guvernul. Multa lume exulta si asteapta vremea.

Doamne, ce frumosi sunt copii lui Tudor Chirila. Sunt doua bomboane. Galerie FOTO

Tudor Chirila s-a nascut pe 28 mai 1974 la Bucuresti este un actor, muzician, compozitor si producator roman. A fost solistul formatiei Vama Veche, apoi a fondat formatia Vama. Ca actor, a jucat in numeroase filme de scurt si lung-metraj si a interpretat roluri de referinta in spectacolele de teatru ale unora dintre cei mai .

Tudor Chirila are un mesaj CRUNT pentru parintii care au copii in sistemul de invatamant

Tudor Chirila a initiat campania Va uniti pentru Educatie?, o initiativa sociala menita sa constientizeze politicienii in legatura cu importanta sistemului de invatamant. Tudor.

Tudor Chirila, reactie dupa motiunea de cenzura: Un paravan pentru oameni cu aceleasi interese. Nimic pentru Romania, totul pentru buzunar

Actorul si cantaretul Tudor Chirila 45 de ani) a reactionat, printr-o postare pe Facebook, in urma caderii Guvernului condus de Viorica Dancila, dupa ce motiunea de cenzura a Opozitiei a trecut cu 238 de voturi.

Filmul Joker a creat isterie in intreaga lume. Tot mai multe persoane cer interzicerea peliculei

Lansarea filmului Joker a creat isterie in intreaga lume. Multi spectatori au iesit din sala si acum cer interzicerea peliculei. Filmul Joker a creat isterie in intreaga lume Filmul Joker a fost lansat recent in cinematografe. Thrillerul psihologic american 2019, regizat de Todd Phillips, a creat isterie in intreaga lume. Unii spectatori au parasit salile .

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )